ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 14881 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: Jelen má skladbu o základních lidských emocích

0 jsk 5.6.2023

Rok 2023 se nese ve znamení desátých narozenin skupiny Jelen a s tím spojených oslav. K těm rozhodně patří vystoupení kapely 2. prosince v pražské O2 areně, a především vydání nového alba.

První hudební ochutnávka se jmenuje Touha a pláč. Píseň o základních lidských emocích, které jsou věčné, doprovází videoklip režiséra Ondřeje Kudyna.

Singl Touha a pláč kapela vydává přesně šest měsíců před narozeninovým koncertem v O2 areně.

Jindra Polák k tomu říká: „S Ondrou jsme se poprvé setkali při natáčení videoklipu k písni Spím v obilí. V té době ještě neměl na kontě zdaleka tolik úspěšných projektů jako dnes, ale hned od začátku nás uchvátil jeho vrozený cit pro detail i celek, od první chvíle to byla ryzí filmařina. Jsem moc rád, že jsme se po několika letech dohodli na další spolupráci. Atmosféra při natáčení nás všechny vtáhla a cítili jsme se spíš jako na rozjetém klubovém koncertě než ve studiu. A když jsem potom viděl výsledek, včetně příběhových částí, vyrazilo nám to dech. Výběrem herců i vystavěním jejich osudů totiž Ondra instinktivně vystihl základní motto naší tvorby, že ať se děje cokoli, na konci tunelu je vždycky světlo.“

(foto: Petr Kozlík)

Tagy: ,