Brzobohatý po zemětřesení s Táňou: Slova o dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Brzobohatý po zemětřesení s Táňou: Slova o dítěti

Ondřej chystá nový muzikál
Ondřej chystá nový muzikál (archiv Blesku)

Mediální přestřelka Ondřeje Brzobohatého (40) a jeho bývalé ženy Taťány Kuchařové (35) je ještě horká, oba nyní čekají nepříjemnosti a vysvětlování u církevního soudu, který snad už konečně udělá definitivní tečku za jejich vztahem. Oporou je Ondřejovi v nepříznivých časech nejen partnerka Daniela Písařovicová (44), ale i práce. 

Brzobohatý rozhodně nesedí v koutě, naopak se pustil plnou parou vpřed do nového projektu. Jde o muzikál na motivy pohádky Anděl Páně, která u diváků vzbudila obrovské ohlasy a lze tak předpokládat, že i muzikál bude mít velký úspěch. 

Přípravy jdou k Ondřejovo radosti jako na drátkách. „Držte nám palce, ať je to další dítko krásné, zdravé a milované,“ pochlubil se muzikant na svém Instagramu. 

Nezapomněl přitom vyšvihnout poklonu ani členům, kteří na díle spolupracují. „Skvělá kapela karlínského divadla studuje noty pod dirigentskou taktovkou vždy precizního Kryštofa Marka. Miluju sledovat, jak se to pomalu rodí,“ připsal pod video jedné ze zkoušek. 

Černochová a vztahy v armádě. Kuchařová se chystá na Brzobohatého a Blesk Tlapky v sobotu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.