Farna po drsné kritice: Svědectví o kolapsu ledvin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Farna po drsné kritice: Svědectví o kolapsu ledvin

Ewa Farna je terčem kritiky
Ewa Farna je terčem kritiky (D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl)

Zpěvačka Ewa Farna (29) bývá často na programu kritiků. Veřejnost ji často zahrnuje nelichotivými poznámkami, které se týkají zejména jejích plnějších tvarů, případně extravagantních outfitů, které Ewa vynáší na společenské události. Nevybíravá kritika si ale může vybrat vysokou daň. Lékařka promluvila. 

Na oficiálních stránkách Ewy Farné to vře. Vždy se najde někdo, kdo má nutkavou potřebu zhodnotit její kila navíc, případně vynášet soudy o nevkusném oblečení. Situace zarmoutila i psycholožku Helenu Weissovou, která ví, jak tenká je hranice Bodyshamingu, tedy šikany, která se stáčí k hodnocení zevnějšku.

„Úplně se mi sevřelo srdce. Zažila jsem to ještě za minulého režimu několikrát. Dívky dostaly sodu, že jsou tlusté, většinou od svých kluků nebo ve škole. Jak to končilo? Končily u nás s kolapsy, přestaly jim fungovat ledviny,“ řekla pro deník Praha in Helena Weissová.

Nová řada Máme rádi Česko startuje speciálem a trapasem Ewy Farne

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.