• Načítám...
>

V Chuchli se konal vrchol jarní části sezóny

  • 5. června 2023,
  • 12:51,
  • PRAHA,
  • Lucie Sinková

Před prázdninami se ve Velké Chuchli konaly tři hlavní závody. Jeden z pohárů si odnesla Elena Salkovič-Volf, která se svým koněm Time Breakem OV vyhrála Velkou cenu Moravsko-slezského klusáckého spolku, tedy Jarní cenu tříletých. Také se jela Velká cena televize PRAHA TV a vrcholem celého dne byla Velká červnová cena hlavního města Prahy. Všechny dostihy bylo opět možné sledovat i online.

Reklama

Na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli opět zaržáli koně. Závody se tady v Chuchle aréně konají pravidelně několikrát do roka, zhruba dvakrát měsíčně. Tentokrát se jela Velká červnová cena a cena televize PRAHA.

"Dnes máme významný klusácký den, je to v podstatě takový vrchol jarní části sezóny a jsou to dva klasické dostihy, Jarní cena tříletých a Jarní cena čtyřletých, to je vlastně i dostih televize PRAHA TV a celý program nám bude gradovat velkou červnovou cenou hlavního města Prahy," řekla Michaela Zemanová - členka výboru České klusácké asociace.

Pro čtyřleté koně byla velkou favoritkou Moriah Boko, která se svým žokejem Pavlem Vávrou skutečně vyhrála a získala tak velkou cenu televize PRAHA a velkou cenu Moravskoslezského klusáckého spolku, tedy Jarní cenu tříletých pro změnu ovládl Time Break Ov, štěstím zářila i jeho žokejka Elena Volf-Salkovič.

"Doufám, že bude pokračovat, je to moje velká naděje," řekla Elena Volf-Salkovič - žokejka.

Diváci mohou také na své oblíbené favority sázet. Ovšem ne přímo v aréně.

"Tady na závodišti přímo nějaký stánek se sázkami není, ale sázející sází přes Tipsport," řekla Michaela Zemanová - členka výboru České klusácké asociace.

"Všechny dostihy je možné sledovat i z pohodlí domova, tedy online.

"To je pravda, ze všech našich dostihových dnů máme stream - živé vysílání přímo z klusáckých dostihů a tento dnešní pražský probíhá přes EquiTV," řekla Michaela Zemanová - členka výboru České klusácké asociace.

Na Youtube je také dohledatelný klusácký archiv, kde je možné pustit si všechny dostihy za posledních několik let. A z minulosti rovnou přeskočíme do budoucnosti. Absolutní vrchol klusácké sezóny je naplánován na první sobotu po letních prázdninách, což vychází na 2. září. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu