Messiho otec je presvedčený o návrate hráča do Barcelony

Zdieľať:

Keďže Barcelona dostala od La Ligy zelenú za plán finančnej realizovateľnosti, klub teraz môže začať robiť pohyby na prestupovom trhu so zárukou, že ak dodržia plán, všetky ich podpisy budú zaregistrované.

Prvým hráčom, ktorého chcú oznámiť, je Lionel Messi. Argentínčan sa v najbližších týždňoch stane voľným hráčom a už odohral svoj posledný zápas za Paríž Saint-Germain.

Jeho prioritou je návrat do Barcelony, aj keď má na stole niekoľkomiliónové ponuky zo Saudskej Arábie a MLS.

Jeho otec Jorge Messi sa dnes tiež stretol s Joanom Laportom v jeho dome v Barcelone, aby prediskutovali potenciálny prestup. Pri odchode ho zastavila tlač a pýtal sa na Leovu budúcnosť.

“Messi sa chce vrátiť do Barcelony a bol by som rád, keby sa vrátil.” Je to možnosť,“ povedal, ako citoval Toni Juanmarti.

Dostal tiež otázku, či si je istý prestupom, na čo odpovedal: „Áno“.

Messi sa údajne nebojí o peniaze, ktoré dostane v klube, pretože vie, že bude musieť niekoľkonásobne znížiť svoj plat. V skutočnosti bude zarábať len o 1 € viac ako Robert Lewandowski, pretože Barcelona z neho chce urobiť najlepšie zarábajúceho hráča v klube.

Okrem toho Barça vie, že jeho podpis zlepší tím nielen po športovej stránke, ale aj po finančnej stránke. Podľa internej štúdie, ktorú vykonali, by Messiho návrat so sebou každý rok priniesol dodatočné príjmy takmer 230 miliónov eur.

Zdroj: barcauniversal.com

Foto: football-espana.net