Home / SLOVENSKO / Unilabs bude vystavovať na Európskej konferencii genetiky človeka

Unilabs bude vystavovať na Európskej konferencii genetiky človeka

5.6.2023 (SITA.sk) – Unilabs, popredný poskytovateľ diagnostických služieb, bude vystavovať na 56. výročnej Európskej konferencii genetiky človeka (European Human Genetics Conference, ESHG), ktorá sa bude konať 10. – 13. júna v škótskom Glasgowe. Návštevníci nájdu Unilabs v stánku 274.

Konferencia ESHG je významným vedeckým a odborným podujatím v oblasti genetiky človeka. Stretávajú sa na nej európski a medzinárodní genetici.

„Sme veľmi radi, že sa znova zúčastňujeme na výročnej Európskej konferencii genetiky človeka. Tešíme sa na stretnutia s genetikmi a ďalšími profesionálmi z odvetvia z celého sveta. Podujatie nám dáva príležitosť predviesť naše rozsiahle služby v oblasti genetického testovania a preskúmať možnosti partnerstva,“ povedal Dr. Christian Rebhan, povedal prezident Scientific Business Units a medicínsky riaditeľ spoločnosti Unilabs.

Unilabs Genetics ponúka viac ako 4000 genetických testov. Zákazníkom vo viac ako 70 krajinách sa venuje vyše 100 špecialistov na genetiku a odborníkov v genetických laboratóriách.

„V Unilabs Genetics neustále vyvíjame našu ponuku testov a využívame najnovšie technológie, aby sme naplnili požiadavky pacientov, poskytovateľov zdravotnej starostlivosti a farmaceutických firiem čo sa týka možností, kvality a nákladovej efektívnosti. Náš tím špecialistov pripravený diskutovať s komunitou lekárskej genetiky o našich genómových riešeniach, podpore klinických a výskumných projektov ako aj o každodennej klinickej praxi,“ dodal Dr. Nicolas Stephanou, riaditeľ pre genetiku v spoločnosti Unilabs.

Viac informácií nájdete na webovej stránke unilabs.com/eshg.

Informačný servis

Viac k témam: Európska konferencia genetiky človeka, genetika, Konferencia, PR
Zdroj: SITA.sk – Unilabs bude vystavovať na Európskej konferencii genetiky človeka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Jednoduchší, príjemnejší a menej komplikovaný život s každým výrobkom Gorenje.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *