Zavřít reklamu

Google představil některé nové funkce pro androidové telefony a tablety i hodinky běžící na systému Wear OS. Nové funkce na nich vylepšují zábavu, produktivitu a bezpečnost. Některé z nich unikly během několika posledních týdnů.

Tyto funkce budou vydány pro smartphony a tablety Galaxy, zatímco funkce související s Wear OS budou dostupné na Galaxy Watch4 a Watch5. Konkrétně jde o tyto:

Vylepšení čtenářských dovedností pomocí funkce Reading Practice

Funkce Reading Praktice zlepšuje porozumění a slovní zásobu. Je přizpůsobena dětem a dostupná v dětských eKnihách v Knihách Google Play. Když na knize uvidíte odznak „Practice“, můžete získat zpětnou vazbu v reálném čase, procvičovat si špatně vyslovovaná slova a zlepšit čtenářské dovednosti. Funkce je k dispozici na androidových telefonech a tabletech.

Reading_Practice_funkce

Google Finance, Zprávy Google a Google TV dostávají nové widgety pro telefony a tablety

Google také oznámil tři nové widgety: Finance Watchlist, Zprávy Google a Google TV. Pro hodinky s Wear OS pak představil novou dlaždici a zkratku pro Spotify, která uživatelům poskytuje okamžitý přístup k jejich oblíbené hudbě a podcastům.

Wear OS dostává nové dlaždice a zkratky pro Google Keep a Spotify

Uživatelé Wear OS žijící ve Washingtonu a oblasti San Francisco Bay Area nyní mohou platit za své jízdy ve veřejné dopravě a používat cestovní karty SmarTrip a Clipper prostřednictvím Peněženky Google. Google také do aplikací Keep a Spotify přidal nové dlaždice a zkratky ciferníku. Tyto nové funkce brzy dorazí na hodinkové řady Galaxy Watch4 a Watch5.

Online bezpečnostní funkce prostřednictvím služby Google One

Předplatitelé služby Google One nyní mohou dostávat upozornění, pokud byl jejich e-mailový účet vystaven temnému webu. Google nabídne kroky k zabezpečení jejich e-mailu a souvisejících informací. Tato funkce jim dá vědět, jestli jejich osobní údaje, jako je číslo sociálního zabezpečení, uniklo na temný web. Novinka je zatím dostupná jen v USA, podle Googlu se však brzy rozšíří do dalších 20 zemí.

Google_One_nova_bezpecnostni_funkce

Dnes nejčtenější

.