Zavřít reklamu

Samsung postaví novou verzi připravovaného uživatelského rozhraní One UI 6.0 na nejnovější iteraci systému Android Googlu, tedy Androidu 14. Samozřejmě se dočkáme vylepšených funkcí a možností této nadstavby, které by měly být zaměřeny i na přizpůsobení. Kdy ale přijde? 

Již několik týdnů kolují zvěsti o tom, že specializovaný tým vývojářů korejského giganta na One UI 6.0 opravdu pilně pracuje. Podle uživatele Twitteru jménem Tarun Vats může být One UI 6.0 Beta pro řadu Galaxy S23 k dispozici už od poloviny července, pokud bude dodržen plán společnosti. V případě jakýchkoli komplikací způsobených nepředvídatelnými okolnostmi se však očekává, že další okno vydání beta verze bude v polovině srpna. Oficiální vydání aktualizace One UI 6.0 je stanoveno na říjen.

Toto tedy také potvrzuje fakt, že by měla mít způsobilá zařízení možnost aktualizace na One UI 6.0 do konce roku. Samsung totiž na nic nečeká a už údajně také interně testuje One UI 6.0 na zařízeních, jako jsou Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip 4. V zásadě platí, že program beta testování Androidu 14, stejně jako stabilní aktualizace One UI 6.0, bude nejprve dostupný pro řadu Galaxy S23 a skládací vlajkové telefony z roku 2022. Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5 přijdou na trh s nadstavbou One UI 5.1.1.

Řadu Samsung Galaxy S23 koupíte zde

Dnes nejčtenější

.