Celoživotní trauma Krejčíkové (32) je pryč: ZBAVILA SE OBŘÍCH PRSOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Celoživotní trauma Krejčíkové (32) je pryč: ZBAVILA SE OBŘÍCH PRSOU!

Krejčíková podstoupila remodelaci prsou.
Krejčíková podstoupila remodelaci prsou. (archiv Blesku)

Přestože muži její bujné poprsí hojně obdivovali, Aneta Krejčíková (32) ho jako svou přednost nevnímala. Hvězda seriálů Volha a Ulice se po letech rozhoupala k zásadnímu kroku – nechala si zmenšit své přírodní pětky! Po modelaci, která ji přišla na 65 tisíc korun, má pevné trojky.

Diváci minisérie Volha byli poslední, kteří na obrazovkách bujné poprsí Anety Krejčíkové viděli. „O modelaci prsou jsem uvažovala už jako mladá bezdětná holka,“ svěřila se Aneta s tím, že ani její rodina nevnímala velká prsa jako něco pěkného, naopak spíš jako nepraktickou zátěž.

Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje

Video se připravuje ...

Přesvědčila ji kolegyně

„Každopádně jsem se k operaci odhodlala až před pěti měsíci,“ přiznala Krejčíková. Velký podíl na jejím finálním rozhodnutí a výběru kliniky měla i kolegyně z divadla, se kterou Aneta nějaký čas sdílela hereckou šatnu. „Vybrala jsem si velmi dobrého plastického chirurga na základě jeho práce, kterou jsem viděla názorně na své kolegyni, říct, že hezčí, přirozeně vypadající prsa jsem neviděla,“ dodala představitelka Gábiny Pumrové z nekonečného seriálu Ulice.

Trauma z dětství

Bujným poprsím byla Aneta obdařena už v době raného dospívání, což ji mnohokrát dovedlo do nepříjemných situací. „Potkávala jsem muže, kteří s obdivem reagovali, mnohdy ne úplně příjemným a taktickým způsobem, s čímž jako čtrnáctiletá holka neumíte moc dobře pracovat,“ vysvětlila herečka, proč již od mládí nevnímala svůj dekolt jako přednost. Nyní už je ale vše podle jejích představ a přichází ta příjemnější část. Povinné několikatýdenní nošení kompresní podprsenky po operaci je už za ní, takže si bude moci dopřát i letní radovánky.

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám!

Video se připravuje ...

Kdo další?

Mezi další české celebrity, které si nechaly zmenšit bujná poprsí, patří třeba modelka Vlaďka Erbová (41) či první manželka Leoše Mareše Monika (48). Existují ovšem i hvězdy, jež si prsa nechaly nejdříve silikony zvětšit, aby si to následně rozmyslely a podstoupily další reoperaci k navrácení původní velikosti. To je případ herečky Vilmy Cibulkové (60) nebo známé kuchařky Kamily Rundusové alias Kamu (33).



Přečtěte si
j.p.toman
7. 6. 2023 • 08:37

To je ale ŠKODA !!!

AHel
6. 6. 2023 • 09:21

ta fakt měla trauma z nich, vždyť je vystavovala, kde mohla, nestyda jedna.... trapné, už neví, jak by se zviditelnila!!!

Marcela Pawliková
6. 6. 2023 • 08:05

Aneta si nenechala ňadra zmenšit, pouze si je nechala vymodelovat (jiný tvar- aby je měla výš).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.