Pohublá Iveta Lutovská o rozvodu: Rychlý konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pohublá Iveta Lutovská o rozvodu: Rychlý konec?

Iveta Lutovská otevřeně o rozvodu.
Iveta Lutovská otevřeně o rozvodu. (Archiv Blesku)

Moderátorka Iveta Lutovská (40) momentálně zažívá náročné období. Už téměř rok se rozvádí s manželem Jaroslavem Vítem (46). Musela se narychlo odstěhovat s jejich dvěma dětmi Anetkou (9) a Matějem (2), po finanční stránce si samozřejmě pohoršila, a aby toho nebylo málo, rozvod se táhne.

S Jaroslavem žila Iveta dlouhých 11 let. Když ale přišla na jeho nevěru s Dominikou Kratinovou (29), byl to pro ni okamžitý konec. Vzala své dvě děti a odstěhovala se s nimi do domku kousek od Průhonic. Moderátorka výrazně pohubla, stojí za tím pravděpodobně stresy, kterými nyní prochází.

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?!

Video se připravuje ...

Rozvod by pochopitelně chtěla mít co nejrychleji za sebou. „Vím, že to bude bolestivé a nepříjemné. Moc bych si přála, aby vše už bylo za námi, ale na rychlý konec to nevidím,“ svěřila se Iveta pro deník Blesk. „Vše je ale aspoň konečně rozjeté,“ pronesla blondýnka, kterou nad vodou drží především její dvě milované ratolesti.

Iveta Vítová Lutovská: Rozvodová bitva je na spadnutí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Beckyttine27
6. 6. 2023 • 23:52

Iveta se nejmenuje Lutovska, ale Vítová, po svém manželovi.. K rodnému příjmení se může vrátit až po rozvodu manželství, ale ten zatím nenastal, takže je oficiálně stále Vítová..
A není pravda, že by se rychle odstěhovala, protože přišla na nevěru.. Sama přiznala, že tohle nebyla první nevěra a impulz, aby se s dětmi odstěhovala vzešel od jejího manžela, který již nechtěl v manu dále pokračovat..

AHel
6. 6. 2023 • 17:48

Rozvod něco stojí, kdo to zažil ví své, měli jít na párovou terapii, jsou v tom dvě malé děti, nebyl alkoholik ani bezdomovec, měli mít oba snahu....nebyla vůle, za rozvod mohou vždy oba, když v tom není alkohol...hodně síly...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.