Pagáčová na dovolené s jiným! To přece není manžel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pagáčová na dovolené s jiným! To přece není manžel

Hvězda Ulice a SuperStar Patricie Pagáčová
Hvězda Ulice a SuperStar Patricie Pagáčová (Instagram)

Herce Davida Gránského (31) a Patricii Pagáčovou (34) nepojí jen kolegiální vztahy, ale především pevné přátelství. Oba s rodinami vyrazili na dovolenou do tureckého letoviska Bodrum a podle všeho si to náramně užívají, zvlášť, když děti usnou.

Parta se ostatně nestihla nudit už  na letišti. „Kromě toho, že jsme čekali hodinu ve frontě do Maroka místo do Turecka, jsme zjistili, že David Gránský zapomněl pas a rozlil i kafe,“ pochlubila se partnerka Davida Nikola s faux pas už při odletu. 

Trapněji se David Gránský v životě necítil. Takhle ho v primácké show potrápila jeho vlastní žena

Video se připravuje ...

Do cílové destinace se nakonec i přes komplikace přeci jen dostali. Pagáčová totiž sdílela společnou fotku z přípitku. „Tak na tu dovču, mám takový pocit, že to bude stát za to,“ připsala pod ní. 

A taky že ano. Takhle se Gránský s partnerkou například radovali, když jejich malý synek konečně usnul a rodičům se tak otevřel prostor pro radovánky pro dospělé. 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.