Krize Forejta a Burešové: DŮKAZ, KTERÝ MLUVÍ ZA VŠE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krize Forejta a Burešové: DŮKAZ, KTERÝ MLUVÍ ZA VŠE

Premiéra muzikálu Bodyguard: Eva Burešová a Přemek Forejt
Premiéra muzikálu Bodyguard: Eva Burešová a Přemek Forejt (Blesk:Martin Hykl)

V kuloárech se proslýchá, že vztah zpěvačky Evy Burešové (29) a Přemka Forejta (36) prochází krizí. Přemek má údajně trávit co nejvíce času mimo domov, s Evou, která je vytížená natáčením a koncerty, se pak prý vídá minimálně. Zprávu o rozkolu ve vztahu přinesl server Naše hvězdy. 

Výše zmíněný web popisuje, že je s Burešovou k nevydržení, domů prý chodí vzteklá a unavená. Podobný scénář se pak měl odehrávat i s jejím bývalým partnerem Michaelem Krásným, se kterým má Burešová syna Nathaniela. Vztah ztroskotal krátce po porodu. 

Vinaři v šoku! Konec sklípků a koštů? Kalouskův návrat a Burešová má ochranku

Video se připravuje ...

Na kolik je svědectví ale pravdivé, je otázkou. Eva i Přemek totiž společně navštívili pražskou ZOO, ze které oba dva na sociální sítě postovali příspěvek. Před sedmi týdny se Eva pochlubila fotkou z Olomouckého koncertu, kde jsou oba v těsném objetí. Je vidno, že Přemek svou partnerku naopak v její cestě za snem podporuje. 

Před hodinou se na Instagramu obou objevil snímek ze ZOO

„Tu práci děláme už spoustu let, takže jsme do toho vztahu šli a věděli, co ten druhý dělá, ale já mám obrovskou výhodu, ale mezi zastávkami jsme měli třeba i deset dní volno, takže v těch volných dnech jsme se věnovali natáčení nebo rodině,“ řekla Eva Burešová pro eXtra.cz krátce po ukončení svého turné na otázku, zda se jí daří skloubit pracovní tempo s osobním životem. „My jsme oba našli ten balanc v tom, abychom zvládli pracovat a zároveň se věnovat rodině, která je pro nás nejdůležitější,“ dodala 

I z dění na Instagramu to vypadá, že je mezi Forejtem a Burešovou vše v naprostém pořádku. 

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Eva Korotvičková
27. 6. 2023 • 00:54

Strašně toužila po dětech a rodina je pro ní nejvíc.Z televize mává svému miminku,které vidí asi 10 min ob den.Její výkony nekritizuji-mě se nelíbí,ale je opravdu ve všem­.Seri­ál,fil­m,zpí­vá,dě­lá besedy-viz Dědek.Vrcholem je,že radí s výchovou jiným.

rydlo
20. 6. 2023 • 20:29

Tak proč sem lezete vy a čtete diskuzní příspěvky? Nojo o vás se taky nikde nepíše, tak alespoň takhle se zviditelňujete tím, že na každý příspěvek negativně reagujete, Jeden by myslel, že si při pohledu na tu krasavici honíte brko, že se jí tak zastáváte.

milan59
8. 6. 2023 • 09:05

Tak proč sem lezete a čtete to? Nojo o vás se nikde nepíše,tak alespoň takhle se zviditelníte

milan59
8. 6. 2023 • 09:04

Jéé já myslel že to není o vás

lpitriska
7. 6. 2023 • 08:45

Asi mám vlčí mlhu - Burešová je krásná ? Normální ženská . Nejlíp kí šlo dělat gorilu v reklaamě Má krásnej hlas. Za mě hrát neumí . Teda viděla jsem ji vždycky jen chvilku ,když jsem si pustila předem denně opěvované seriály Primy. Každý 10 - 2O minut a dost.. On taky krasavec., kritik všechp a všech co se týče vaření a pak dělá burgery Děti jsou zřejmě s chůvama nebo babičkama,ale ona rdí matkám všude a všechno . A jsou prostě všude .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.