Zavřít reklamu

Systém Wear OS 3 se dostává na další ultraprémiové chytré hodinky. Konkrétně na Big Bang e Gen 3 od společnosti Hublot, které stojí 5 400 dolarů (cca 120 tisíc Kč). Vzhledem k jejich extrémně vysoké ceně ale překvapí, že je pohání zastaralý čipset Snapdragon Wear 4100+.

Hodinky Hublot Bing Bang e Gen 3 navazují na řadu, která byla uvedena na trh v roce 2020. Ve srovnání s předchozími generacemi nabízejí svěží a uhlazený design v barevných variantách Black Magic a White Ceramic.

44mm pouzdro hodinek je vyrobeno z „mikroblastované a leštěné keramiky“, která vytváří texturovaný vzhled. Výrobce podle svých slov vybral tuto keramickou konstrukci kvůli její odolnosti a schopnosti „obstát ve zkoušce času“. Hodinky jsou také vodotěsné do 3 ATM (30 m) a jako ochranu 1,39palcového AMOLED displeje používají safírové sklíčko.

Řemínek je vyroben z gumy, lze jej však nahradit za jiný avšak ten s proprietárním konektorem, protože je zde tlačítko pro rychlé jejich přepínání. Ve videu na svých webových stránkách Hublot ukazuje několik barevných variant pásku, ty však zatím nejsou na prodej.

Big Bang e Gen 3 jsou také první chytré hodinky Hublotu s Wear OS 3, které přinášejí nové funkce, řadu nových ciferníků a novou aplikaci pro jejich spárování. Vzhledem k výše řečenému právě překvapí, že používají dnes již zastaralý čipset Snapdragon Wear 4100+, a ne nový Snapdragon W5+ Gen 1, který pohání hodinky TicWatch Pro 5. Hublot Big Bang e Gen 3 jsou již v prodeji a koupit si je lze na webu výrobce.

Dnes nejčtenější

.