Gladbach má náhradu za Farkeho, tým přebírá Seoane

06.06.2023, 16:51
Aktuality

Gerardo Seoane se po necelém roce vrací na scénu německé nejvyšší soutěže. 44letý trenér bude pracovat pro Borussii Mönchengladbach, s Hříbaty uzavřel tříletý kontrakt.

"Gerardo Seoane se během uplynulých let prezentoval úspěšnými působeními v několika klubech. Na svůj věk má už spoustu zkušeností a perfektně zapadá do našich plánů. Jsme velmi šťastní, že ho můžeme v klubu přivítat," raduje se sportovní ředitel Roland Virkus.

Seoane s trenérskou praxí začínal v Lucernu a vedle mládeže tohoto klubu vedl i áčko, tři roky strávil na lavičce Young Boys a předloni se přesunul do Leverkusenu. S Bayerem se kvalifikoval do Ligy mistrů, uplynulý bundesligový ročník už tak povedený nebyl a vše vyvrcholilo v říjnu trenérovým propuštěním.

Gladbach má velké ambice a ty se mu v posledních letech nedaří naplňovat, vše se odráží i na častém střídání kormidelníků. Více než jednu sezonu ve funkci naposledy vydržel Marco Rose, na jeho práci nedokázali navázat Adi Hütter ani naposledy Daniel Farke.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Werkrider

@Rudnevs Dobře ty...

Reagovat
Rudnevs

To mi nahodou vyšlo. Inak Eurofotbal by mohol pridať funkciu označenia uživateľa. To by bola väčšia modernizácia než celý nový design.

Ináč teda hovorí sa už aj o nových posilách, jednou z nich by mal byť Robin Hack, u ktorého sa čaká už zrejme len na zostup Arminie (práve sa hrá baráž s Wiesbadenom).

Reagovat
Jardman

Ano, taky lajky nebo srdíčka či palce nahoru či dolu, aby šly ke konkrétnímu komentáři.

Reagovat
Rudnevs

Hollerbach z Wiesbadenu je skvelý hráč. To by bol niekto pre Schalke. Ale o toho bude bitka zrejme aj v Bundeslige (Köln má vraj vážny záujem).

PS nie, ako som práve zistil, nie je to syn Bernda.

Reagovat
andrew96

Celkem majstrštyk na to, jak se Glabach propadá, avšak je vidět, že pořád má zvuk.

Spíš jsem ale zvědav, jak si Virkus povede při posilování kádru. Příchody kvalitních hráčů z nižších soutěží (jako Hack) mohou být cesta. Na rozdíl od loňska by to ale chtělo víc než jednoho Itakuru.

Reagovat
Rudnevs

Záujem je vraj o tieto mená: už spomínaný Hack, Kwarteng (Magdeburg), Pavlidis, Krauß, Prass (talent z Grazu), Aydin z juniorky Bayernu a Švancara zo Sparty.

To znie zaujímavo, títo hráči z nižších líg mnohým bundesligistom fungujú viď Union, Bochum, Augsburg,…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele