Michal Nesvadba z Kouzelné školky: Poslední sbohem za nehorázné ceny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Nesvadba z Kouzelné školky: Poslední sbohem za nehorázné ceny!

Michal Nesvadba končí v Kouzelné školce a chystá velkolepý odchod
Michal Nesvadba končí v Kouzelné školce a chystá velkolepý odchod (Instagram)

Pompézním způsobem se chce Michal Nesvadba (65) po 23 letech rozloučit s Kouzelnou školkou. Na hlavu »strejdy Michala « se ale už teď snáší vlna kritiky. Lístky jsou totiž podle rodičů velmi drahé!

Pokud budou chtít show Michal Nesvadba a jeho poslední příběh v O2 areně svým ratolestem dopřát, budou se muset pořádně plácnout přes kapsu. Lístky 1. kategorie přijdou dospělého na 1990 Kč, za dítě pak zaplatí 1290 Kč. Druhá kategorie je pro dospěláka za 1490 Kč, pro potomka 990 Kč. Za nejlevnější, a také od jeviště nejvzdálenější sedadla dá rodič či prarodič 990 korun, dětské vyjdou na 690 kaček. Pokud tak bude chtít čtyřčlenná rodina sedět vpředu, zaplatí za představení 6560 korun. Bez občerstvení... Slevy mají děti do 120 cm.

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat?

Video se připravuje ...

„Jen pro pořádek. Michala tyhle zprávy mrzí,“ hájí mima Leoš Mareš (47), jenž se na produkci show, která údajně stojí 5 milionů, podílí. „K tomu nájem O2 areny, světla, zvuk, LED stěna, energie, produkce, reklama a tradá... Ale nestěžujeme si. Děláme to rádi, jde o Michalův celoživotní odkaz, který připravuje šest let...“ Pochopení se ale Mareš nedočkal. „Je to drahý. A samoživitelé jsou bez šance,“ uvedla jedna z maminek na sociální síti a spousta dalších s ní vřele souhlasila. Mim tak možná nemyslí ani tak moc na děti, pro něž má show být, jako na svou vlastní prezentaci...

Prostor X: Rozhovor s Michalem Nesvadbou

Video se připravuje ...

VIPka za raketu!

Už samotné lístky do hlediště na dětské představení jsou poměrně drahé, ovšem VIP vstupenky, zahrnující osobní setkání s umělcem a různé aktivity před show a po ní, vyluxují peněženku. Takový lístek vyjde na 4990 korun!



Přečtěte si
defakto
7. 6. 2023 • 16:13

... v.y.p.r.d.n.ě.t.e se jim na jejich předražené vystoupení !

AHel
7. 6. 2023 • 10:27

No to je jasné, když má v tom prsty mareš, tak to bude tučná odměna pro oba a zahojí se na hezky dlouho. Vůbec nevím, proč to dělá v tak velkém prostoru, bude špatně vidět....no dojit, dojit. Je pravda, kdyby ho mé děti milovaly, tak na to asi půjdeme a nebo bych jim to vysvětlila a jely bychom raději někam na kolo a oběd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.