Otočil si mě na čtyři a musela jsem u toho kňučet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otočil si mě na čtyři a musela jsem u toho kňučet

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Když jsme přišli z narozeninové oslavy mého přítele, byl pochopitelně opilý, ale taky velmi přítulný. Líbilo se mi to a myslela jsem si, že si užijeme hezký sex. Jenže on to pobral trochu jinak. Prosil mě o anální sex. Vím, že ho má moc rád, ale mezi moje oblíbené praktiky anál nepatří. Bránila jsem se, ale on mě prostě otočil na všechny čtyři a už to bylo. Dokonce jsem i kňučela bolestí. Ráno se mi ale za všechno omlouval a byl moc hodný. (Aneta, 22 let)

Aneto, chápu, že vás partner zřejmě zaskočil, ale asi na vás měl velkou chuť. A i kdyby měl chuť jen na sex, tak je hezké, že ji neuspokojil někde jinde. Na druhou stranu udělal něco proti vaší vůli a dle vašich slov to pro vás bylo bolestivé. Určitě bych si s partnerem důrazně promluvila a sdělila mu, že tohle už zažít nechcete. Snad se z toho poučí a příště se zachová jinak.

Přečtěte si
stoura
8. 6. 2023 • 05:00

Tak to asi viděl psy na návsi a zalíbilo se mu to , ne?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.