Vraždící scéna Nesvačilové: Utopili ji ve vaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vraždící scéna Nesvačilové: Utopili ji ve vaně!

Denisa Nesvačilová v novém seriálu
Denisa Nesvačilová v novém seriálu (Archiv Blesku)

Bála se, že se jí něco stane! Denisa Nesvačilová (31) při natáčení seriálu Půlnoční zpověď musela do vody, přesněji pod vodu. Ve vaně ji topil Filip Tomsa (39). Z veskrze kladného poručíka Kamila Sedláčka z Policie Modrava se převtělil v násilníka.

Herečce nebylo z vražedné scény moc dobře po těle a jejímu kolegovi taky ne. „Filip se ještě čtyři dny budil ze spaní, protože slyšel, jak chrčím!“ prozradila Denisa.

U konce s dechem

„Vyndal mě z vany, v tu chvíli musíte hrát, že nedýcháte, do toho se ale potřebujete nadechnout,“ popsala představitelka nebohé Marianny Krausové složitosti natáčení. „Ve chvíli, kdy mě naposledy zvedne, zjistí, že jsem mrtvá, a pustí mě. Tělo by mělo podle scénáře zajet pod vodu. Logicky jsem ale neklesla, protože jsem měla v plicích vzduch, tak jsem se vynořovala,“ vzpomínala Nesvačilová. Záběr se proto opakoval celé hodiny.

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...

Poklona od zvukaře

Herečka trvala na tom, že vše musí být dokonalé a nesmí uniknout ani jediná bublinka. „Pomalu jsem přicházela na to, jak to udělat a jak to líp a věrohodněji zahrát,“ přiznala Denisa. Po natočení se jí přišel zvukař poklonit. „Jak ze mne šla voda a nemohla jsem se nadechnout, chrčela jsem. V tu chvíli jsem si říkala, že jsem to asi přepískla...,“ dodala Nesvačilová.

Denisa Nesvačilová překvapuje: Pochvalná reakce bývalého na její fotky v Playboyi

Video se připravuje ...

Dlouhé hodiny ve vaně

Topení ve vaně byla nejnáročnější role, jakou Nesvačilová zatím dostala. Scénu vymyslely autorky seriálu, dvojčata Kateřina a Jitka Bártů (48). „Nejhorší bylo pořizování detailních záběrů Denisy ve vaně. Musela strávit dlouhé hodiny ponořená ve vodě, na povel zadržovat dech, otvírat oči pod vodou a vynořovat se a dusit se, což vůbec nebylo příjemné,“ potvrdila Jitka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.