Felix Slováček (80): ZLOBA KVŮLI NOVÉ RUCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Felix Slováček (80): ZLOBA KVŮLI NOVÉ RUCE!

Felix Slováček
Felix Slováček (Foto: Facebook Jana Adama, archiv)

Už se může přestat vztekat, že najezdil stovky kilometrů zbytečně. Křišťálová ruka Felixe Slováčka (80) za 500 tisíc korun včera skutečně vyjela z pece. „Už jsem tomu vůbec nevěřil,“ přiznal Aha! muzikant.

Když Felix přijel do litoměřického muzea Křišťálový dotek, dozvěděl se, že jeho ruka nevyjela ani z pece! Sklář Jan Huňát byl vytížený zhotovováním velkolepých lustrů pro arabské šejky. „Kdyby se mi to stalo poprvý, tak prosím. Zbytečně jsem tam ale jel už podruhé,“ křičel rozčilený Slováček a dodal: „Ať si tu moji ruku strčí do prd*le!“

Felix plánuje radovánky, ale bez Dády! Ona má svůj svět...

Video se připravuje ...

Křišťálové ruce, na které má i mezinárodní patent, jsou jen sklářovo hobby. „Syn věděl, že ruka má být panu Slováčkovi k jeho 80. narozeninám slavnostně předaná v Obecním domě dodatečně až 20. června, tak s výrobou nespěchal,“ vysvětlil Aha! otec skláře a správce muzea Alexandr Huňát. 

„Že je ruka hotová a pan Slováček se může dostavit, byl pouze šum mezi námi a jeho přáteli, kteří u nás ruku objednali,“ sdělil ještě Huňát s tím, že Slováčkova ruka sice už je z pece venku, nicméně je na ní ještě spousta práce. „Ruka se nejdřív obtiskne do zvláštní hmoty, vytvoří se odlitek a s ním pracují skláři. Když ruka vyjede z pece, následuje spousta složitých úkonů, neboť na ní musí být jasně vidět i kapiláry,“ prozradil Huňát.

Takhle Slováček slaví »80« v Thajsku: Pánská jízda bez Dády!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vlasta Chourová
8. 6. 2023 • 08:18

O Slováčkovi škoda slov, jak hudebník trochu ušel, ale jako člověk? Katastrofa!!!!!!!! A jako chlap, který by byl sexy ... no to ani ve snu, fuj

travina
8. 6. 2023 • 06:55

luklovah ... nevím sice kterému příspěvku to píšete, ale fakt jste mne pobavil/a Vy jste asi příbuzný Slováčka, protože soudný člověk by takovou blbinu nenapsal Ony ty děvčata by totiž o toho hnusáka to kolo ani neopřely, kdyby neměl love A navíc se kolem něho jen motají a sex byl málokdy, pouze Gelemová měla silný žaludek Jo a máte tam hrubku

luklovah
7. 6. 2023 • 21:55

No to je vidět že ten sex panu Slováčkovi jen závidíte.Jste impotentní chudák kterému se celý život nepos­tavil­.Chu­dáčku­.Pan Sováček celý život aspon nádhreně hrál a co vy. Vy jste jen lobotom, duševní mrzák, kterého užírá jen závist.O vás by Slováčkovi děvčara neopřely ani kolo a vy Felixovi nesaháte ani kotníky.

rydlo
7. 6. 2023 • 10:28

I když „fidlá” na jedničku, stačí ho při tom fidlání vidět a hned je dojem z hezké melodie zkažený.

Uživatel_5457057
7. 6. 2023 • 05:11

Ať jde do *** celý Slováček, hulvát jeden!!!! Je to odporný chlap nejen zjevem, ale celým svým životem Je to arogantní žabák, který se celý život jen ku.rvil. Co vlastně dokázal? Fidlal celý život akorát pár skladeb a to je vše!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.