V úterý 6. června pokračovalo další soudní líčení ohledně smrti podivínského léčitele Richarda Š. Ten si dle dvou obžalovaných žen sám přál, aby jej usmrtily. Když se tak stalo, samy se přihlásily na policii. V průběhu soudního líčení začala na povrch vyplouvat jen těžko uvěřitelná svědectví osob, které měly s Richardem co do činění.

Usekané prsty

Z toho, co dosud u soudu zaznělo, běhá mráz po zádech. „Neustále mi říkal, že jsem kurva, že nemám v hlavě nic jiného, než kterého chlapa bych ulovila kvůli penězům. Přešlo to až v to, že mě musí neustále hlídat, protože jsem prý nadržená a že bych na někoho skočila,“ vypověděla u soudu dříve Magdalena. »Guru« Richard ji proto přestěhoval do jednoho ze svých bytů, kde ji nutil bydlet s některými ze svých poddaných a někdy i spát v jedné posteli.

V jiném ze svých svědectví zase líčila, jak guru poručil jednomu členovi své sekty, aby si usekl malíček na noze. Poslechl. Magdalena pak měla useknutý prst Richardovi přinést. „Když jsem mu ho přinesla, řekl, že poprvé to udělá každý,“ vypověděla s tím, že si dotyčný měl useknout na Richardův příkaz i druhý prst.

Týrání, ubližování a ponižování

„Prožila jsem s ním 20 let náročného života plného týrání, ubližování a ponižování. Chci vám sdělit spoustu informací o tom, co jsem za ty roky zažila, spoustu intimních záležitostí, kdy nám ubližoval, kdy nás týral, kdy jsme utíkaly z bytu. My jsme zažívaly tak strašné věci,“ vypověděla například soudu žena, která se svou dcerou v Richardově bytě nejspíš prožívala podobné hrůzy jako obžalovaná Magdalena.

Satanská registrační značka

Že byl Richard ras se sklony k násilí a děsivým praktikám dokládají nejen svědectví lidí, kteří o něm vypovídají u soudu, ale nově také fotografie samozvaného léčitele. Drží na ní nejspíše registrační značku svého vozidla se sloven NINJA a s ďábelským číslem. Cifra 666 je totiž připisována Antikristovi, ďáblu, Luciferovi. Z toho důvodu jej hojně využívají satanisté.

Zesnulý léčitel Richard.
Autor: archiv

Používal symbol Lucifera a číslo 666. On se považoval za Boha, současně Ježíše Krista. Používal slovo kolegové, tím myslel virtuální bytosti, se kterými spolupracoval, které ho regenerovaly, pomáhaly mu. Považoval se za bytosti, které tady byly v historii: za Imhotepa, kata Mydláře, da Vinciho a v současné době o sobě tvrdil, že je spoluinkarnací, takzvaně nohou Vladimira Putina. To znamená, že jedna duše slouží více fyzickým tělům současně. To tělo je noha, jako pavouk,“ sdělila v minulosti u soudu druhá obžalovaná - pedagožka Irena S.

Video
Video se připravuje ...

Magdalena Š. přichází k soudu. (6. června 2023) Blesk.cz - Daniel Šesták

Fotogalerie
33 fotografií