Capcom chystá vlastní prezentaci na příští týden. Čeká nás více než půlhodina plná novinek

Do nejpernějšího období letošního léta se přidává Capcom Showcase, kdy momentálně jedno z nejúspěšnějších japonských vydavatelství představí svoje novinky pro následující měsíce a roky. V poslední době je to jedna pecka za druhou, momentálně slaví úspěch s šestým Street Fighterem. Capcom slaví 40. výročí od svého založení, a tak by mohlo dojít i na nějaké větší překvapení. Akci budeme sledovat o půlnoci mezi 12. a 13. červnem na Twitchi nebo YouTube

Capcom slibuje zhruba 36minutovou prezentaci s novinkami, kde dojde jak na další informace o již odhalených projektech, tak na úplné novinky. Nám by momentálně stačilo datum vydání VR verze Resident Evil 4, ale u Capcomu se momentálně těžko odhaduje, co nám odhalí. Zapálení fanoušci stále věří, že se stejné péče, jako druhému a třetímu Resident Evil dostane také Dino Crisis, další výborné záležitosti z éry prvního PlayStationu. Bohužel ale zatím nepřišel jediný náznak, že by se něco takového mělo stát. 

Momentálně má Capcom oznámeno jen pár nadcházejících titulů. Mezi nimi je dinosauří Exoprimal, Ghost Trick: Phantom Detective, což je remake klasiky z Nintenda DS. Vedle toho by se mohl ukázat také Monter Hunter Now, Pokémon GO verze úspěšného loveckého světa. U nás je tím nejžádanějším rozhodně středověké fantasy RPG Dragon's Dogma II, které ještě nemá přesně určené datum vydání. 

Zdroj: Capcom

Váš názor Další článek: Diablo IV dnes otevírá brány pro všechny hráče. Blizzard už připravuje dvě rozšíření

Témata článku: , , , , , , , ,