Marie Růžičková rozplakala veřejnost: Kapesníčky nutné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marie Růžičková rozplakala veřejnost: Kapesníčky nutné

Hokejový trenér Vladimír Růžička se dočkal emotivního přání od své ženy
Hokejový trenér Vladimír Růžička se dočkal emotivního přání od své ženy (Koláž Blesk sport)

Legenda českého hokeje, Vladimír Růžička, slavil šedesáté narozeniny. Od své manželky Marie (35) dostal vskutku velkolepý dárek. Z jejího vyznání na sociálních sítích ukápne i slza. 

„Můj muž dnes slaví krásných šedesát. Lásko moje, za těch krásných osm let jsme toho zažili mnoho. Pády, vzestupy, radosti i bolesti. Vždy jsme vše ustáli. Jsme si tak podobní a díky tomu vždy chápeme toho druhého. Vím, že bys mě občas zabil, věř, že já tebe taky, ale díky naší lásce vždy vše zvládneme. Spousta v nás nevěří, nechápe, podceňuje, a hlavně odsuzuje. Ale jen my dva víme," začíná její vyjádření. 

Marie Růžičková je na stadionu jako doma

„Moc mi na tobě záleží a vždy budeš má největší láska a srdeční záležitost. Ať už nám život naservíruje cokoliv. Vždy ti budu za vše vděčná, budu tě obdivovat a v hloubi duše navždy milovat. Dal jsi mi tu nejúžasnější dceru na světě, která tě bezmezně miluje. Jsi ten nejúžasnější táta na světě a přejeme ti jenom to nejlepší, hodně štěstíčka, a hlavně toho zdravíčka. Ještě tě tady dlouho budeme potřebovat. Milujeme tě,“ píše také Růžičková svému muži.

Vladimír a Marie prý oslavili životní jubileum bez bujarého veselí v rodinném kruhu. „Ráno jsem ho vzbudila, popřála jsem mu, s Lejlinkou jsme mu daly dárečky. Pak jsme si všichni dali zákusek a oběd,“ prozradila Marie Expresu s tím, že si zítra užijí i romantický večer jen ve dvou. 

Marie Růžičková promluvila ke svým haterům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
30. 8. 2023 • 17:04

yokky; neurážejte prosím Vinetua, Maruška vypadá, jak vylezlej indián z hrobu! A ty pysky, Růžo, najdi dobrého psychiatra!

Uživatel_5557449
9. 6. 2023 • 08:15

"Ještě tě tady budeme dlouho potřebovat" tak to mě dostalo.Kdo by ji financoval pořád ty silikony 😂

Uživatel_5557449
9. 6. 2023 • 08:14

"Ještě tě tady budeme dlouho potřebovat" tak to mě dostalo.Kdo by ji financoval pořád ty silikony 😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.