Dobré závodění, okomentovali Alonso a Ocon svůj vzájemný souboj v Barceloně | Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Dobré závodění, okomentovali Alonso a Ocon svůj vzájemný souboj v Barceloně

Poměrně tvrdý souboj o sedmé místo předvedli o uplynulém víkendu v Barceloně Fernando Alonso a Esteban Ocon. Podle obou však všechno proběhlo bez problémů.

K zajímavému souboji o sedmou příčku došlo v závěru Velké ceny Španělska na Katalánském okruhu mezi Fernandem Alonsem a Estebanem Oconem.

Bývalí kolegové z týmu Alpine si na trati nic nedarovali a Španěl musel vynaložit poměrně velké úsilí, aby se před Francouze dostal.

Zatímco někteří komentátoři tvrdou obranu ze strany jezdce stáje Alpine kritizovali, oba zúčastnění na vzájemném souboji neshledali vůbec nic špatného.

„Pokud to vypadalo v televizi jinak, tak nevím. Předjel jsem Čoua, Cunodu a Estebana a vše se mi zdálo podobné,“ uvedl v cíli domácí Grand Prix Alonso, kterého citoval web RaceFans, a v podobném duchu hovořil i Ocon.

„S Fernandem jsem měl dobrý souboj. Závodění s ním jsem si užil. Když jsem ho viděl na pravé straně, nechal jsem ho jet, protože jsem věděl, že ho za sebou nemůžu udržet. Všechno bylo v normě a v pořádku. Nebylo v tom žádné drama,“ komentoval souboj o sedmou pozici francouzský závodník, který si dojel pro body potřetí v řadě.

Doporučujeme

Články odjinud