Brzy se uvidíme, vzkazuje fanouškům Realu Sociedad uzdravený útočník Sadiq

07.06.2023, 15:54
Aktuality
Umar Sadiq (© AFP)

Druhý začátek v dresu Real Sociedad vyhlíží Umar Sadiq. Útočník se loni stal nejdražší posilou v historii baskického klubu a drtivou většinu uplynulé sezony sledoval jako divák, nyní je fit po vážném zranění.

26letý Nigerijec přišel za dvacet milionů eur z Almeríe a na své konto si stihl připsat jenom tři starty, než si v září přetrhl kolenní vazy. Následovala operace a dlouhá pauza spojená s koncem sezony.

"Jsem velmi pyšný na to, že mohu být součástí tohoto týmu. Zatím jsem zde strávil jenom několik měsíců, ale připadá mi to jako spousta let," napsal na sociálních sítích.

"Děkuji lékařskému týmu a trenérům, byli se mnou během rehabilitace a díky nim jsem na tváři měl úsměv, přestože uvnitř převládaly obavy. Díky tomu jsem pochopil, jak velkou rodinou La Real doopravdy je. A doufám, že příští rok bude ještě lepší. Brzy se uvidíme," dodal.

Sadiq v průběhu jara začal s tréninkem, v polovině května se připojil ke spoluhráčům a bude k dispozici na start letní přípravy. Real Sociedad čeká hodně náročný ročník, minimálně na podzim bude vedle španělské ligy bojovat i na scéně Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na Sociedad jsem v LM zvědavý, snad přivedou za získané peníze nějaká zajímavá jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by mě zajímalo, kdo odejde, mají v útoku solidní přetlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že u Socek je redakce schopná psát "Real Sociedad", kdežto naučit se "Athletic" nebo "Athletic Club" je v roce 2023 nadlidský úkol

Reagovat
Largo

Naopak, nazev Bilbao najdes na EF minimalne. V drtivy vetsine piseme prave Athletic.

Reagovat
Stannis Baratheon

A proč tu pořád informujete o ruském fotbale?

Reagovat
pistacik11

Lebo Eurofotbal?

Reagovat
Stannis Baratheon

Rusko není Evropa

Reagovat
Largo

Proč ne?

Reagovat
Kily

Reagovat
Juan Román Riquelme

Euskadiko klubik onena Donostian dago. ¡Aúpa Erreala!

Reagovat
mistr129

stačí si otevřít záložku klubu, mas tam 11x Athletic (Club), 1x celek z Bilbaa, 1x celek ze San Mames, 1x Baskové a 1x Bilbao

https://www.eurofotbal.cz/kluby/spanelsko/athletic-bilbao/

Reagovat
Kucka

Cho je zatím docela za očekáváním, co?

Reagovat
Kluivert9

Čo?

Reagovat
Mass

Momo čo?

Reagovat
Seydou Doumbia

První sezonu bych tyhle juniory ani nehodnotil. Mladý, nevyhraný, nová liga, těžká konkurence...škoda že ho Sociedad nekoupil a nenechal vyhrát v Angers, takhle by mu prospělo hostování v menším týmu LL

Reagovat
Kily

a hlavně zranění, on chyběl tři nebo snad čtyři měsíce v kuse

Reagovat
Seydou Doumbia

jo to jsem zapoměl dodat

Reagovat
Jordi Alba

Socky by už hlavně mohli v Evropě něco uhrát, stejně jako Betis v lize sice dobrý, ale v Evropě díru do světa moc nedělají, zlatý Sevilly a Villarrealy. To už tam rovnou můžou pustit třeba na rok Blbbao, to většinou failuje až finále.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ono pro tyto menší týmy je LM fakt vydřená a za odměnu...já se na ty sockoře, uniony, lensy a nufc dost těším, konečně změná na úkor všech těch komerčních týmu...koho má bavit sledovat furt barsy, realy a podobně 1000 zápasů v LM

Reagovat
Jordi Alba

Já jim to přeju, ale nejednou mě už to jejich vystoupení v EL zklamalo, stejně tak ten Betis. Jasně, nikdo to nebude vyhrávat nonstop jako Sevilla, ale aspoň něco předvést by to chtělo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak pak záleží, v Německu se jede třeba často styl že v pohárech jejich druhořadé týmy dojdou daleko, ale potom hrají střed tabulky, nebo klidně i hůř, protože nemají šířku a kvalitu kádru. Jelikož fandím francouzským týmum tak chápu tvé znepokojení, celky z Ligue 1 to kurví v pohárech každoročně a je celkem jedno o koho jde.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Je to oživení, tak snad nedopadnou jako Plzeň.

Reagovat
JM

"Socky by už hlavně mohli v Evropě něco uhrát, stejně jako Betis v lize sice dobrý, ale v Evropě díru do světa moc nedělají, zlatý Sevilly a Villarrealy"

Tady kdybys Socky zaměnil za Barcu, tak to poslední sezony platí do puntíku taky

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele