Bellingham odchází z Dortmundu, jeho novým působištěm bude Real Madrid

07.06.2023, 16:54
Aktuality
Jude Bellingham (© AFP)

Real Madrid se s Borussií Dortmund dohodl na přestupu Judeho Bellinghama. "Bílý balet" za devatenáctiletého záložníka zaplatí 103 milionů eur, součástí transferu jsou rovněž bonusy ve výši 30 % z pevné částky. Anglický reprezentant podepíše smlouvu do roku 2029...

Bellingham se v nadcházejících dnech vydá do Madridu, kde podstoupí zdravotní prohlídku a následně bude oficiálně představený jako posila královského velkoklubu. Talentovaný záložník by si měl podle dřívější dohody vydělat 10 až 12 milionů eur čistého za sezonu.

BVB potvrdilo chystaný přestup národní komisi pro burzu cenných papírů ve Frakfurtu.

Rodák ze Stourbridge přišel do Dortmundu před třemi lety z mateřského Birminghamu City a prakticky okamžitě se zařadil mezi důležité hráče. Bellingham od té doby nastoupil do 132 soutěžních zápasů s bilancí 24 gólů a 25 asistencí, v sezoně 2020/21 pomohl vestfálskému klubu k výhře v DFB-Pokalu. Za uplynulý ročník byl zvolený nejlepším hráčem německé ligy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, mundodeportivo.com

Komentáře (184)

Přidat komentář
misinho7

velka parada, paradny prestup. Borec ma stale len 19 a uz teraz je jeden z naj na svojom poste. Tak zaloha poriesena na X rokov.

Som zvedavy ako to este tento rok bude Carlo rotovat. Snad nejak rozumne a Jude sa za ten rok este nieco od Luku nauci

Reagovat
JeséRodriguez

Nabízí se diamant 4 4 2...s tím, co zbylo v útoku + záloha Valverde, Modric, Kroos, Camavinga, Tchouameni, Bellingham a Ceballos by to celkem dávalo smysl

Reagovat
Laliga

Či je záloha poriešená by som nehodnotil vopred. Ja som napríklad celkom pesimista ohľadom Bellinghema. Myslím že má celkom dobrú šancu byť ďalším veľkým sklamaním.

Mňa tento prestup skôr zaujíma než teší. Neviem čo od toho čakať, ale úprimne by som si vybral iných hráčov, na iné posty pred Bellinghamom. Snáď milo prekvapí.

Reagovat
Israha

Reagovat
zurix_new

Bude to dělo, vyhráli jste jackpot.

Pokud byste to neřešili letos, tak by šel jinam a pak by se získával případně hůře.

Reagovat
misinho7

Akoze všetko sa moze stat. Perez chcel porieist zalohu a kebyze ho nezoberieme teraz tak potom by bol uz problém.

A nebojím sa. Jude uz v 19je lider, bol kapitan, pôsobí sympatický a podla vsetkeho to bude makac. K tomu vsetkemu este jeho talent a to ze v Reale budu robiť vsetko preto aby ho postupne zaclenili. Tak naozaj sa nebojim o nic.

Reagovat
Laliga

To je všetko samozrejme pravda a je to super, ale uvidíme ako to vypáli v LL. Snáď sa chytí, ale ja zatiaľ nejasám. Sancho bol tiež skvostný v Dortmunde, a my už takisto máme za sebou z Dortmundu nákup hráča sezóny v podobe Sahina. Takže ja si z oslavami počkám aspoň do vianoc

Reagovat
Laliga

*s

Reagovat
Gazdo

Sancho bol uz poslednu sezonu v BVB kadeco len nie skvostny. Ano cisla mal ale ten herny prejav uz nebol nic moc. On trosku pribral a z nejakeho dovodu strasne spomalil a uz to tak nevetral

Reagovat
romeo351

Reagovat
Kluivert9

Ale fanoušci Liverpoolu říkali...

Reagovat
Freedo

Reagovat
Breze

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
SCELO

nie vsetci

Reagovat
PBLead

Reagovat
dantetomas

Buduci rok je nas

Reagovat
BBystr

Keď sa tu spomínal Nuri Sahin tak aj Bellingham príde na hosťovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Chittak_LFC

Ze u nas by se neprosadil

Reagovat
fff

*fanusikom Liverpoolu bolo doveryhodnymi zdrojmi prezentovane...

Reagovat
Registrujisejenproto

4:0

Reagovat
Neutron

Reagovat
Swarley

Reagovat
Benzema

Čo rozprávali?

Reagovat
Kluivert9

Viz níž

Reagovat
Bowie

Reagovat
technecium

MacAllister bude lepsi

Reagovat
Kluivert9

To klidně může. Angličanům ve Španělsku nevěřím.

Reagovat
technecium

Reagovat
avicii

Co sme rikali? Fakt by ma to zaujímalo...lebo to ze sme o neho mali eminentný záujem je jasne no nakoniec sme od toho uplne ustúpili pre finančnú náročnosť ... to sa akože nestáva vo futbale? To ze niekto špekuluje ako by mohol taky hráč hrať v jeho tíme keď o tom reportuju asi najlepsie zdroje je smiešne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl hlavní důvod ten že k vám nechtěl jít, protože chce hrát za Real? Tak jsem to četl.

Reagovat
avicii

Par tyzdnov dozadu prišli relevante zdroje stým ze sa sťahujeme s tohoto boja pre veľké finančné nároky ... pričom dovtedy mnoho novinárov písalo ze rokovania majú pozitívny smer... co tiež není na 100 percent ze by u nás skoncil, aby to tu nejaký mental zase neotocil proti mne..je na tomto nieco zle? Vy ste trebárs nespekulovali ako bude vyzerať vaša zostava s Mbapem? Keď o tom písala halda novinárov a on sa potom nechal uplatit sejkom? Asi tak cules sa vám tu smiali a teraz pôjdete na ich vlne?

Reagovat
avicii

A čo akože? A hlavne tento novinar už stratil status že vie všetko o LFC, mal konflikt aj s Kloppom..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkově mi na tom prostě přijde vtipný to, že jsme vám dva roky po sobě vyfoukli vysněnou posilu do zálohy a vy se teď musíte dívat po, řekněme second tier hráčích (což pro vás může být do budoucna výhra, neříkám že to je špatně). Takže možná jenom trochu škodolibosti.

Reagovat
avicii

Tak áno vybrali si vás to je jasne ze to hreje vaše fanusikovske srdiečko, u Juda bola urcite väčšia šanca ale je to tak ako je, Real je veľká značka ved preto im fandite..

Reagovat
king23

Tomu snad nevěříš ani ty, ne? Bellingham je mladá hvězda a pro mě osobně je dost překvapením, že jsme ho přivedli ta "pouhých" 103 mil. a za odpovídající plat. Tím neříkám, že se to musí vyplatit, ale rozhodně to nejsou nijak přemrštěné částky vzhledem k jeho současné kvalitě. To by mě teda zajímalo kolik si podle tebe Liverpool představoval, když odstoupil pro "velké finanční nároky". Spíš je to prostě tak, že k vám nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

103 mega bez bonusov nie ? to moze byt kludne aj o dost viac

Reagovat
king23

O něco víc to bude, ale osobně jsem se obával nějaké částky okolo 150.

Reagovat
Laliga

Bonusy majú byť údajne 30% takže to môže vo finále byť nejakých 130.

Reagovat
vitasrp

Jakože 103 mega + bonusy nejsou fakt velký peníze?

Nemusí to být přece nutně přemrštěný, ale furt to bude finančně náročný. Liverpool nemá Champions League, spolklo by to třeba drtivou většinu budgetu, tak z toho závodu odstoupili a ty peníze se rozhodli rozložit tak, aby získali více (jiných) cílů.

Reagovat
king23

Já neříkám, že to nejsou velké peníze. Ale za hráče jako je Bellingham to zase tolik není. Ber si za kolik šel tenkrát mladicky Mbappe z Monaka. Fakt si nikdo rozumný nemohl myslet že Bellingham půjde třeba za 75, ani Liverpool ne. Kdyby o něho neměli kvůli ceně zájem od začátku, pochopím. Ale že vycouvali, je fakt podle mě blbost.

Reagovat
fenixLFC

tak este raz a pomaly aby si to pochopil aj ty- za normalnych okolnosti by sme tie prachy zaplatili. lenze nam tento rok totalne odisla zaloha. takze namiesto toho aby sme len ten kader vylepsili bellinghamom (tak ako bolo predpokladane) tak musime budovat celu zalohu a potrebujeme nie jedneho, ale minimalne troch zaloznikov. takze sme mali na vyber bud vysypat vsetko na jedneho hraca, ked nam dvaja zaloznici budu chybat tak ako tak alebo tu sumu rozdelit medzi troch hracov. ked si k tomu priratas to, ze sme (aj kvoli neexistujucej zalohe) nepostupili do LM, co znamena dalsi vypadok prijmov tak je viac ako pochopitelne, ze sme z toho suboja museli vycuvat. pricom sprava ze sme z toho vycuvali je minimalne z 11. aprila, teda priblizne uz pred dvomi mesiacmi. takze nie, nie je to blbost

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Potrebujeme riešiť viac postov a za tu sumu kúpime minimálne 2 hráčov do základu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Že určitě upřednostní Anglii před Španělskem, že jste 2 roky nikoho nekoupili, do zálohy, protože čekáte na Bellinghama, že je to pro vás naprostej "must have", že pomalé neexistuje žádnej jinej tým, kam by mohl jít, atd...

Reagovat
fff

1. určitě upřednostní Anglii před Španělskem - nikto nehovoril, ze urcite to uprednostni, no boli rozne reporty, ze jeho rodina by preferovala navrat do Anglicka, co by pri mladom anglicanovi davalo zmysel. V takej miere, ze "urcite" uprednostni to urcite nikto nepisal, skor to znie ako tvoj vymysel v snahe si zabrdnut.

2. 2 roky nikoho nekoupili, do zálohy, protože čekáte na Bellinghama - tak to bolo spolahlivymi zdrojmi z prostredia LFC prezentovane, takze tak. Este dva mesiace dozadu Joyce, snad najspolahlivejsi zdroj ohladom LFC pisal, ze Bellingham je ciel c. 1 a ze do toho pojdeme. Realne sme do zalohy roky nikoho nekupili, takze neviem preco by toto malo byt nieco hodne tvojich poznamok.

3. pro vás naprostej "must have" - must have, to nikto nevravel, no v kontexte situacie okolo LFC (opat, spolahlive zdroje pisali, ze sa neriesila zaloha, lebo sa cakalo na Bellinghama, v tejto sezone sa ukazovalo, ako nutne potrebujeme zalohu posilnit) davalo zmysle, ze pojdeme silno po kvalitnom zaloznikovi a Bellingham na toto sedel. Must have bolo (a stale je) vyrazne posilnenie zalohy a v kontexte toho, co bolo zdrojmi okolo LFC prezentovane tymto posilnenim mal byt prave Bellingham.

4. neexistuje žádnej jinej tým, kam by mohl jít - toto sotva niekto z LFC fandov tvrdil, skor by som povedal, ze toto tvoje tvrdenie je absolutny bullshit.

Takze asi tak .

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

Reagovat
JM

Reagovat
O.Giroud

Ono to skor posobi tak, že jeden z 10 napísal ako uprednostní Liverpool pred Realom a zrazu sa zas ide toto na zbieranie palcov ale zas funguje to tak aj z druhých strán a fans LFC sa radi zapoja do výsmechu na druhej strane zas keď LFC nebol ochotný dať Borussii čo chcela tak preferovať mohol koho chcel, ale aj tak by v LFC neskončil a ten 4. bod je určite úplna chujovina

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

fff ti to celkom slušne zhrnul, len si si chcel trosku kopnúť na základe prekrutenych dojmov, ono sa to tu celkom stáva ze? ono to dokresľuje aj to kdo sa ti na tom akoze pobavil

Reagovat
kardous

Reagovat
gunner123

Reagovat
kbtk23

Bude super ho sledovat ve Španělsku. Podle mě mu Real bude sedět a bude tam hvězda. Je ještě mladý tak se musí vyhrát ale za 2-3 sezóny bude naprostý top.

Reagovat
mimi_united

Nepresadí sa tam, toto bude veľký prešľap

Reagovat
Mateo16

Real Madrid backed away from Kai Havertz negotiations, due to Chelsea's asking price. @GraemeBailey #rmalive

Adioooooos

Reagovat
Breze

Reagovat
misinho7

Dostali rozum.

Ale mozno ho vazne chceli ako backup do toho utoku ale asi cakali ze popytaju tak 40 max.

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

to by byl naprosto zbytecny kauf radeji Firmina podepsat ted a za rok zelvi ninju

Reagovat
Laliga

Ten nech ostane v Paríži, radšej Haalanda

Reagovat
Mass

Nejlepší posila pro Real.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mateo16

Tak o rok snáď Odegaard keď odíde Kroos a Modric

Reagovat
king23

Reagovat
Laliga

Martinovi fandím, a myslím že spravil dobre sťahovaním do PL, a úprimne dúfam že tam ostane.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Greaber

Jako bylo by to super, kdyby o něj Arsenal přišel, ale z jeho strany by to byl nesmysl se vracet do Realu.

Reagovat
Šimon Dvornik

Měl jít jedině do Interu. Real Madrid je nejhorší klub fotbalové historie.

Reagovat
hematop

Už se těšíš na bukkake v sobotu?

Reagovat
Godwinson

Jsem na něj zvědavý, pořád má svoje zápasy a momenty. Může tak jít pořád ve šlépějích Sancha, i když Real je přeci jen v lepší pozici a má tam skvělý učitele :-)

Reagovat
Spalovač šancí

Dle vyjádření vedení Realu má nahradit Hazarda

Reagovat
Laliga

Na ošetrovni?

Reagovat
Gazdo

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila pro Real. Tesim se na souboj Jude vs Pedri

Reagovat
Mass

Reagovat
PBLead

Neskutečnej týpek. Mít v skoro ve 20 letech odehrány 4 celé sezóny za dospělé - z toho 3 sezóny s Dortmundem je teda brutální a navíc ty statistiky. Ať se mu i nadále v Realu daří

Reagovat
misinho7

Reagovat
Rudnevs

Sialene uplne. Zvlast ked si vezmem ze som rovnako stary.

Reagovat
Jordi Alba

A zasloužil se snad někdy nějakej Bellingham o hlášku roku na EF? Pro nás navždy Rudnevs > Bellingham.

Reagovat
Largo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

mam, ale pocit, ze zrovna jeho hlaska bola taka...trochu kontroverzna, nie?

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
Jordi Alba

Na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rudnevs

<3

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
romeo351

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

prečo ? po Martinovi asi to najlepšie čo trh ponuka. Naviac zalohu mame na totalku zničenu tam budeme potrebovat viac hracov

Reagovat
10

Luka prodlouží?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by, i když ho taky lákají Saúdové. Kroos už je jistý.

Reagovat
10

Reagovat
misinho7

on tu karieru chce naozaj ukoncit na vrchole v Reale..to iste Toni. Minimalne Toni to da, lebo on chce aj skoro skoncit a isto niekde k Arabom nepojde. A Luka aj teraz odolal ich ponuke, myslim ze o rok to skonci u nas tiez. Aspon dufam

Reagovat
10

vydělat za rok víc, než za celou předchozí kariéru, pro ty hráče musí být velký lákadlo, to se jim případně nikdo nemůže divit

Reagovat
Mateo16

Už ich 2 krát odmietol tak snáď

Reagovat
Mateo16

THIS IS MY SEN sice nap..u zdroj ale

https://as.com/futbol/primera/ahora-kane-se-enfria-n/

Dnes drevak Havertz a za zenitom Harry off

Reagovat
vilp

A koho na devítku chceš?

Reagovat
Mishko

Goncalo Ramos prípadne Lautaro alebo Alvarez (asi nereálne)

Reagovat
vilp

Ramos je dřevo.

Reagovat
Mateo16

Z 9 je to uplna tragedia. Este aj Endrick sere na trening a nedostava minuty.

Latara asi na 2 roky a ty ?

Reagovat
vilp

Nevím, asi ten Kane. Přijde mi nejlepší z těch špatných možností.

Reagovat
Mateo16

Mne prekaza ten vek 30 rokov o 2 roky sa ho nebude dat zbavit

Reagovat
vilp

Jo, však po Edenovi přeplatit dalšího třicátníka s rokem do konce smlouvy je fakt hazard. Ale typologicky se hodně hodí k Vinimu, což mi přijde dost důležitý, a je gólový.

Reagovat
fff

Unho by som sa s pribudajucim vekom celkom obaval aj zraneni, on mal myslim celkom problemy s clenkami.

Reagovat
Mateo16

Tak Lautaro sa do kombinacii hodi viac

Harry 3400 minut v lige 30 golov

Lautaro 2500 min 21 golov

Jedina vyhoda Harryho je ze mozno nie je taky velky palic sanci v dolezitych zapasoch tam je velke plus Harryho ale moc tych dolezitych zapasov nenahral hlavne MS alebo LM

Reagovat
vilp

S tou první větou teda nesouhlasím, Kane v mezihře dokáže dělat podobný věci jak Karim.

Reagovat
Mateo16

Tak to som ho moc nevidel. Prečo si nechcel Bellinghama ? napriklad ten Manuel Ugarte tiez mohol by byt fajn takto si predstavujem posledneho hraca

Reagovat
vilp

Jako jednomu z mála se mi Bellingham nějak extra nelíbí, navíc nám geniální a ryzí fotbalisty nahrazují atleti. Tenhle směr přestavby mě taky moc nebere.

Reagovat
Mateo16

To už sa začalo diať príchodom Valverdeho

Reagovat
vilp
Reagovat
vilp
Reagovat
Masi

Reagovat
vilp

To je co za reakci?

Reagovat
Laliga

V celku pochopiteľná. Kane je v rámci deviatok v medzihre určite jeden z lepších. No Benzema bol v tomto jednoducho iný level.

Reagovat
vilp

Tak ono to bylo myšleno i v kontextu toho Lautara. Navíc kdyby Kane konečně byl mezi fotbalistama, tak by ještě pochybovače překvapil tím, co všechno dokáže.

Reagovat
Laliga

Mňa nemá veľmi čim prekvapiť. Ja ho sleduje pomerne pravidelne, a nejako jeho kvality nespochybňujem. Je to výborný hráč, aj čo sa týka výstavby útoku. Ale v tomto smere má od Karima stále ďaleko.

Reagovat
vilp

Ale v tomto smere má od Karima stále ďaleko... to mi opakuješ už podruhé, ale já to nikde nezpochybňuji.

Reagovat
Laliga

Po hláške o pochybovačoch bolo potrebné to zopakovať

Reagovat
Masi

Překvapení, jestli se Karimovi v tomhle někdo vyrovná. Nebudu říkat že ne, protože už to nesleduju. Ale vcelku se mi zamlouvá komentář nade mnou od Laliga. A ještě si si vybavuju Kaneovi prasárny, kdy na něj letí vysoký nákop a on naskočí hlavou do obránce místo balónu. Tomu kontrastuje nahrávka Karimovi, co schytá šlapák, koleno do zad, chytí ho za ruce a stejně během 1-2 doteků posílá míč hráčům vedle a už se pádí zase nabízet.

Reagovat
romeo351

Reagovat
Breze

Kane ma vo vyrazne lepsej lige 114 minut na gol a Lautaro v horsej 123 minut na gol.

Reagovat
Laliga

No ale je jediný na potrebnej úrovni, Lautaro je slabota. To tam môže hrať zrovna Rodrygo.

Reagovat
Breze

Reagovat
Hachim Mastour

Pohoda, dáme mu zmluvu na tri roky

Reagovat
Trand

Ty nechceš Kanea a chceš Lautara?

Reagovat
misinho7

...za zenitom? borec dal akurat 30g v PL..ci to hrame nejakeho Football Managera?

Sak okrem Harryho uz nie je ziaden top striker ktory by sa dal kupit..( Haaland a Mbappe nerealny)...cize neviem co je na tom dobre

Reagovat
Breze

Reagovat
avicii

Som rad ze neni aspoň v lige keď už u nás nie snáď si my vybudujeme znovu silný tím a o 4 roky ho to bude ťahať k nám do Liverpoolu

Reagovat
LAM

Takže s bonusy až ke 140 mega, což je jak za Hazarda. No jsem zvědavej, protože poslední dobou tyhle přestupy do Španělska vůbec nefungují.

Reagovat
papanegra

Mac Allister za 35m je stejně lepší

Navíc Jude nebude chtít celou kariéru hrát ve Španělsku, za 5 let přileze, až bude chtít do PL

Reagovat
Front hell

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikas to jenom proto, ze se na vas Jude nakonec vysral?

Reagovat
Ranoth

skor my sme sa vysrali na neho

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ranoth

co je na tom smiesne ? nedostali sme sa do LM, nemame neobmedzeny rozpocet ako City alebo Chelsea tak aky ma zmysel nasypat cely budget na prestupy (vratane jeho platu) do jedneho hraca ked ich potrebujeme aspon 3-4...

Reagovat
Manik...

Ok.. Ale kolik je peněz? A nepřijde mi , že chybí tolik postů.. Hodil by se ještě Rice a obránce.. Možná bude ještě nějaký prodej.

Reagovat
fenixLFC

chybaju nam traja zaloznici, ktori budu stat priblizne tolko co by slo len na bellinghama

Reagovat
Manik...

To OK, ale pořád by Vám nedal přednost před Realem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Nestál Mac jen 15?

Reagovat
Laliga

myslíš Bigmac?

Reagovat
r.mrazik

Nene. I ten stojí víc než dal Liver za toho týpka z Brightonu

Reagovat
O.Giroud

takze nestal 35?

Reagovat
O.Giroud

mozno bude swap Haaland <-> Jude

Reagovat
Doomblade

Úžasně rozjetá kariéra. V 19 letech už má v zádech dost zkušeností a patří mezi nejlepší na světě. Člověka v tomto případě ani nenapadne, že by ten přestup uspěchal.

Reagovat
sensei25

Misinho7.Aj si ho videl hrat viac ako jeden zapas?:-)Ci si sledoval Dortmund pravidelne,ked sa tu tak rozplyvas?:-)

Reagovat
vilp

Misinho by se rozplýval, i kdyby zítra oznámili příchod Maguira za 100. To je největší optimista na EF.

Reagovat
misinho7

zas odtial potial...ale tak som radsej pozitivny ako tu hejtit snad kazdeho kto pride lebo to neni Haaland alebo Mbappe..napr keby prisiel taky Havertz, Fimino ci Lautaro a nie Kane tak veru spokojny by som nebol..ale zas neodsudim a uvidime..

Reagovat
Laliga

Ja by som Bobbyho bral. Zadarmo, lepšie ako nič.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ángel di María 22

Na Bellinghama se brutalne tesim. Ta zaloha s Valverdem by ted mohla byt o dost dynamictejsi nez loni.

19 let, nejlepsi hrav Bundesligy tento rok, tohle se povedlo.

Ted jeste ten hrot a levej bek..

Reagovat
misinho7

Reagovat
Breze

Najlepsim hracom Bundesligy sice nebol, ale urcite je to super posila

Reagovat
Laliga

A kto ním bol?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Breze kdokoliv z Bayernu, jen nedejboze nekdo z konkurence

Reagovat
Breze

Reagovat
Breze

Kolo Muani, Nkunku, Musiala

Reagovat
Laliga

Ja som tým skôr myslel kto vyhral tú cenu ak sa teda udeľovala.

Reagovat
Breze

Cenu ziskal Bellinghham tesne pred Kolo Muanim (29,6% hlasov vs 28,6%). Je to len moj osobny nazor, lebo ked sa pozries na statistiky, tak v podstate v nicom nad zvyskom nevynikal. Kolo Muani napr. prisiel zadarmo z Nantes a v sezone dal 15g a 14a (Najlepsi strelec Bundesligy mal 16g - Fuellkrug a Nkunku), pricom Kolo Muani mal najvyssi sucet G+A z celej ligy. Na druhom mieste bol potom prave Musiala s 12g a 13a.

Reagovat
Breze

Cim nechcem povedat, ze Bellingham nie je spickovy hrac a tesim sa nanho v Reale, len si nemyslim, ze bol naj hracom v Bundeslige.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Breze

Vidim, ze sa vyznas

Reagovat
Hachim Mastour

Pavard

Reagovat
db18

Reagovat
Billy McClane

Najlepsi hrac Bundesligy. To bol aj Nuri Sahin, ked k nam prestupoval a ako dopadol ...

Reagovat
Tommy$

Nebo Kagawa do United

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto Havertza a podobnych , by som ja urcite uvazoval o Chukwuezem z Villarealu a uz ked sme pri tej ponorke posledne zapasy mal super aj Nicolas Jackson , to by mohla byt kvalitna nahrada za Mariana s tym , ze pri nom verim v potencial aj na zaklad .

Reagovat
samoyed

Chukwueze urcite ne. To proste neni hrac pro Real, protoze absolutne postrada jakoukoliv produkci. Za celou ligovou sezonu ma 6+5, nicmene z toho 5+3 ma v obdobi od pulky unora do zacatku dubna (cca 7 zapasu). Mimo tohle obdobi (coz je naprosto drtiva vetsina sezony) ma v lize 1+2. Ty 2 goly, ktery nam dal byly posledni gol nebo asistence, ktery letos v lize zaznamenal. Od ty doby byl 10 zapasu na suchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu dostupných levonohých křídel je momentálně jako šafránu.

Reagovat
KingMaster13

Jako musí se Dortmundu nechat že po té business stránce dělá fotbal skvěle. Teď zase za tohle dotáhnou 2 nadějné mladíky, které za 3 roky střelí opět přes 80 + a ještě jim víc než 2/3 výdělku zbydou Jasně nevede to úplně k trofejím ale tu laťku jsou schopni držet vysoko téměř už 2 dekády

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele