Zavřít reklamu

Google tradičně vydává betaverze aplikace Android Auto, než vypustí ven stabilní verze.  Tento přístup mu umožňuje identifikovat chyby nebo problémy s omezeným počtem uživatelů, kteří mu s větší pravděpodobností poskytnou zpětnou vazbu. Tímto způsobem může vyřešit jakékoli problémy a zajistit hladší zážitek při vydání stabilní verze.

U nové verze aplikace s označením 9.7 se však americký technologický obr od této praxe odchýlil a vydal ji rovnou ve stabilní verzi. A jak se zdá, neměl to dělat. Vypadá to, že stabilní verze Android Auto 9.7 není tak stabilní, jak by být měla.

Alespoň to tedy tvrdí někteří uživatelé, kteří si stěžují na náhodné odpojování. Prý vidí, že aplikace chvíli funguje, jen aby se náhodně odpojila. Zdá se, že se to děje zejména u kabelového připojení, protože jeden uživatel zjistil, že problém do značné míry vyřešil přechod na bezdrátový adaptér Motorola MA1.

Problémy, jako je tento, jsou u Android Auto bohužel poměrně běžné, stačí si jen vzpomenout na verze 9.4, 9.5 a 9.6, u kterých řada uživatelů hlásila potíže s připojením. Než Google problém v nové verzi opraví, zatím raději zůstaňte u stávající verze. Nová verze jinak vylepšuje funkci Nerušit, opravuje blíže nespecifikované bugy a tmavý režim v uživatelském rozhraní vozu je nyní nezávislý na telefonu. Pokud si novou verzi chcete přesto stáhnout, můžete tak učinit zde.

Dnes nejčtenější

.