Kanye West se netají tím, že trpí bipolární poruchou. Kvůli tomu zažívá spoustu nepříjemných příznaků, ale například také nevídané záchvěvy kreativity. Vedle jeho hudebního talentu je proslulá také jeho láska k módě. 

Když ještě tvořil pár s influencerkou Kim Kardashianovou (42), byl to právě on, kdo stál za jejím jedinečným stylem a pomohl jí vyšvihnout se mezi módní elitu. Po ošklivém rozvodu pak Kim sama ve své reality show přiznala, že se bez něj cítí módně ztracená a musí si najít nový styl. 

Kanyeho poradenství si nyní užívá jeho nová manželka Bianca Censoriová. Tu Kanye pravidelně navléká do extravagantních modelů, a ačkoli jsou fanoušci už zvyklí opravdu na ledacos, nedávno opět překvapil.

Táta policajt, macecha za bubáka

Když si manželé půjčili od Kim její a Kanyeho děti, objevili se na veřejnosti v něčem, z čeho by možná běžná česká drobotina měla pár dní potíže usnout.

Čtyřnásobný táta měl na sobě černé tričko s ramenními vycpávkami zhruba o rozměrech chráničů pro hráče amerického fotbalu, které zdobil nápis POLIZEI. Svou choť pak navlékl do černého silonového tubusu, který ji pozřel od hlavy až k patě. Bianca měla pod silonkou i hlavu a obličej a tvar modelu jí znemožňoval jakýkoli pohyb, protože jí ruce přišpendlil k tělu. Ideální oděv na hraní s dětmi. Není divu, že jen nervózně postávala v povzdálí jako solný sloup.

A kam se vlastně takhle vymódili? Kanye s manželkou a potomky vyrazili do kostela. Na parkovišti ještě designér synka Psalma (4) učil na kole a různě spolu skotačili... Na rozdíl od manželky mohl alespoň ruce zvednout od těla.

Fotogalerie
104 fotografií