Pokud jste z aktuálního neustálého střídání vyšších a nižších teplot už trochu zmatení, nic si z toho nedělejte. Rozhodně totiž nejste sami. Své o tom ví herečka Berenika Kohoutová

Dcera a vnučka spisovatelek Ireny Obermannové (61) a Anny Žídkové (92) aktuálně natáčí pohádku Klíč svatého Petra režiséra Karla Janáka (52), jejíž část vznikala například v malebných Slavonicích na jihu Čech. Kohoutová se ovšem do práce až příliš vyletnila! 

Domů v županu

„Když se během dne ochladilo o 10 stupňů a tys přijela na natáčení v letních šatech,“ posteskla si na Instagramu a pochlubila se fotkou z výtahu, na které má přes šaty oblečený chlupatý červený župan. Označení času ukazuje 22:42 – žádný div, že byla herečce zima. Na hlavě měla ještě pozůstatky princeznovských lokýnek, už ale značně poznamenané časem. 

Chlupáč na place

Drobnou nepříjemnost ale vyvážil speciální host, který Berenice během natáčení dělal společnost – pejsek Scotty! „Největší filmová star, kterou znám. Točili jsme spolu film Řekni to psem, tam měl víceméně hlavní roli. A teď v pohádce má vlastně taky hlavní roli. Ale je dobrej, půjčuje mi karavan,“ pochvalovala si herečka, která se s fanoušky krom fotek s chlupáčkem podělila i o selfíčko s pohádkovou korunkou na hlavě. 

„Děkuju. Fakt díky. Hlavně ta promenáda v plavkách se mi po tom včerejšim bůčku moc povedla. Jsem ráda, že Miss ČR konečně vyhrála holka se striema po porodu,“ žertovala před svými sledujícími. 

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová na cenách Anděl: Proč ztratila zájem o Eurovizi? David Turek

Fotogalerie
48 fotografií