blognezařazené

Olympiáda – a dost … “Hry přátelství” v Moskvě jako odpověď Ruska na hulvátství MOV a WADA

Toto je nový druh ženské rytmické gymnastiky pro olympijské hry …

Sergej Filatov.

Postupná soudržná rozhodnutí vedení Mezinárodního olympijského výboru začínají přinášet naprosto ne ty výsledky, o které prezident MOV pan Bach a spol. usilovali. Nedělá jim dobře, že se “na politice nezávislé” mezinárodní olympijské hnutí podřídilo nátlaku západních vlád, který vyústil v náhlou rusofobii s nesmyslnými zákazy pro ruské sportovce; v podporu transgenderových osob, kdy v ženských sportech začali bez problémů vítězit muži, kteří se vydávali za dámy; v odpuštění, místo aby je diskvalifikovali, milovníkům zakázaných stimulantů ze západních zemí a tak dále a tak dále …

Všechny tyto obraty řídícího orgánu MOV dohromady diskreditují nejen celosvětové olympijské hnutí, ale vedou i k jeho možnému … bankrotu, nebo mírně řečeno ke sklouznutí k “finanční insolvence”. Při současné světové finanční krizi si mnoho zemí nemůže dovolit vydávat peníze na pořádání olympijských her a MOV hrozí, že se k němu přitulí rusofobní Západ a milovníci “trans”, ovšem bez těchže stejných západních sponzorů.

Jak špatná je tam finanční situace, říká nedávná zpráva o antidopingové agentuře WADA, která zakázala ruským sportovcům účast na mezinárodních soutěžích, včetně olympijských her a mistrovství světa, a nyní žádá, aby Rusko zaplatilo 1 267 000 dolarů do pokladny těchto patentovaných rusofobů pro rok 2023. Ti, znáte to, nemají dost peněz “na běžné potřeby” bez mizerného melounu z Moskvy! A lze jen hádat, do jaké finanční díry se MOV dostane bez reklamních prostředků od Coca-Coly, Visy, McDonalds, Procter&Gamble a dalších sponzorů. A pokud nebudou Hry 2030, sponzoři také nevysypou žádné další peníze …

Ze zpravodaje se dočteme: “Všichni, kdo se chtějí zúčastnit olympijských her, se mohou těšit na to, že se budou konat“. O pořádání zimních olympijských her v roce 2030 se neuchází žádný zájemce – MOV neobdržel ani jednu nabídku na uspořádání her. MOV plánoval hlasovat o kandidátských zemích na pořádání zimních olympijských her 2030 v září 2023, ale kandidáti prostě nejsou a sotva se objeví až na podzim. Údajně ty země, s nimiž MOV počítal, přišli „hromadně s odmítnutím“. Japonsko a USA “odložily své kandidatury na pozdější dobu”, zatímco v Norsku a Kanadě se obyvatelé uprostřed krize vyslovili proti “neopodstatněným výdajům na olympiádu”. Také Švédsko má “problémy s budováním infrastruktury”, tedy vlastně s penězi.

Takže vyplývá, že Olympijské hry, které dříve přinášely MOV a hostitelským zemím velké zisky, se nyní mění ve ztrátové podniky, a kdo do nich za těchto podmínek bude investovat? Tím spíše, když – záměrně přeháním, ale ve skutečnosti mám pravdu – když nejvyšší stupně sportovních pódií zaujímají vousaté ženy.

Čteme: “Muž se prohlásil za ženu a porazil nejlepší americké plavkyně. Transgender Leah Thomas porazil ženské olympijské medailistky”.

A zdaleka nejde o ojedinělý případ – “trans muži” houfně vstupují do ženských sportů! Zde je další výmluvný příklad takové “tolerance” v umělecké gymnastice:

A MOV tyto iniciativy podpořil – “lidská práva űber alles”. Nedávno to Bach a spol. legitimizovali vydáním “Kodexu doporučení pro mezinárodní sportovní federace k problematice transgenderových osob a sportovců, kteří se hlásí k opačné genderové identitě, než je jejich vlastní“. Kodex obsahuje 10 zásad, které by podle MOV měly federace zohlednit. Citujme některé z nich:

– MOV se domnívá, že “všem sportovcům by mělo být umožněno soutěžit bez ohledu na jejich pohlaví, status nebo genderovou identitu”. To je v pořádku, ale pak: “Sportovci by měli soutěžit v té kategorii pohlaví, ve které se cítí nejlépe. A tady to máte: vítězství mužů v ženských sportech – například v plavání …

– MOV se domnívá, že “pro určení způsobilosti sportovce pro zvolenou kategorii by neměl být podrobován gynekologickým a jiným podobným vyšetřením, jejichž cílem je určit jeho fyzické pohlaví. Takže vám uvěří na slovo – před vámi stojí muž, který se však cítí být ženou a má právo MOV soutěžit v ženských disciplínách. A je zakázáno “kontrolovat jeho gynekologii” … Nebo bychom se snad měli v Rusku od takových “her” držet dál?

Ale to ještě není dno. Ono je u nich ještě níž – prezident MOV Thomas Bach oznámil, že “hodlá účast gayů a lesbiček na olympijských hrách udělat povinnou podmínkou”. Podle něj by “10 % národního týmu každé země měli tvořit gayové a lesby. Nemáte ve svém týmu homosexuální sportovce? – Pak vám MOV nedovolí účast na olympijských hrách! Kecy? Ne, realita západního světa …

O norských lyžařích astmaticích nepsali jen lenoši, a to ještě pořád nejsou předmětem vyšetřování WADA a v klidu si vyhrávají a vychutnávají medaile. Proč? Protože nemají v pasech napsáno “Rusko” a je jim dovoleno všechno.

A Bachův MOV se dožil do toho, že na pořadníku žadatelů uspořádat Olympiádu v roce 2030 není vidět nikoho ani pod mikroskopem. Ale Rusko se prostě rozhodlo tento zmatek a chaos ukončit.

V reakci na další zásah MOV proti ruským sportovcům před olympiádou v Paříži v roce 2024 následovala asymetrická odpověď Moskvy: v září 2024 bude Moskva hostit první Letní hry přátelství. Marat Filippov, tajemník Rady pro sport při ruském prezidentovi, na právě skončeném Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru oznámil: “Putin se rozhodl uspořádat první Hry přátelství v září 2024 v Moskvě. První zimní Hry přátelství se budou konat v Soči až v roce 2026. Plánuje se, že se jich zúčastní nejlepší sportovci”. Ano, olympijské hry jsou naplánovány na rok 2024 v Paříži, ale zda se uskuteční, nebo ne, je samostatná otázka. Jak se říká, “život ukáže” …

Všimněte si, že organizace her, paralelních s olympiádou, je nám známá – v 80. letech minulého století byly na pozadí našeho bojkotu olympijských her v Los Angeles (v reakci na západní bojkot OH-80 v Moskvě a neposkytnutí garance bezpečnosti sportovců SSSR) v SSSR uspořádány “Hry dobré vůle” za účasti více než 50 zemí. Financoval je dokonce tehdejší přítel SSSR, americký televizní magnát Ted Turner, tvůrce CNN. O tom, co se z jeho televize stalo nyní, je těžké mluvit bez slz … Na druhou stranu tak už máme zkušenosti s pořádáním alternativních her.

A toto suverénní rozhodnutí Moskvy prostě Západ rozzuřilo, protože dostal opět ránu do nosu. Vzniká dojem, že ho ovládají arogantní a neadekvátní charaktery, které věřily ve svou beztrestnost a velikost, ale pravidelně se diví, když je někdo pošle na známou adresu.

Nechtěli, aby na olympiádu v Paříži byli připuštěni všichni ruští sportovci? Požadovali, aby ruští sportovci tam vystupovali pod neutrální vlajkou, bez ruského znaku a hymny? Chtěli prověřovat každého ruského sportovce za jeho výroky pro týmy bezpečnostních složek země a zakázat účast například těm z armády? Tak ať se spokojí s “transgenderovými” soutěžemi a Rusko si půjde svou cestou, navzdory nelibosti západních představitelů, když rozrušený šéf organizačního výboru Paříž-2024 Beatty označil Hry přátelství za “rozdělující”.

Podle informací, které rozšířil portál Inside the Games, blízký vedení MOV, panuje v Mezinárodním olympijském výboru panika z možného konání “vzpurných” her a účasti nejen ruských, ale i čínských sportovců na nich. A nejen jich, ale například i sportovců ze zemí BRICS, přinejmenším …

Proč najednou Západ zpanikařil? Sami Rusko k takovému suverénnímu rozhodnutí dotlačili. Připomeňme našim strýčkům z MOV a organizačního výboru Paříž-2024, jak 25 zemí Evropské unie (kromě Bulharska a Maďarska) podepsalo prohlášení se slovy: “Požadujeme, aby Rusko a Bělorusko pozastavily své členství v mezinárodních organizacích a odvolalo své zástupce z řídících orgánů mezinárodních federací“. Ó, jak krásné! A pak se k této skupině protestujících připojili ministři sportu z Austrálie, Kanady, Velké Británie, Nového Zélandu, Norska, USA, Jižní Koreje a Japonska. “Mocná parta”? Ne – “zlá parta”… Tak proč jsou teď na MOV nervózní? Mysleli si, že Rusko nastaví druhou tvář?

MOV a WADA se svými triky nakonec zkrachují a Rusko se spřátelenými zeměmi a bez “transů” půjde cestou vytváření zdravé a spravedlivé platformy pro pořádání nových mezinárodních soutěží – od globálních šampionátů pod emblémy BRICS a ŠOS až po “Hry přátelství” za účasti všech příchozích – samozřejmě kromě mužů, kteří se prezentují jako dámy. Nechť pro ně MOV vytvoří oddělená hřišťátka, třeba s názvem Olympijské hry.

V důsledku toho bude úsilím Ruska a jejích přátel zachována čest jak starých Řeků – těchto historických otců zakladatelů a inspirátorů olympijského hnutí – tak barona Pierra de Cubertina, který v minulém století olympijské hry oživil a vymyslel jejich symbol – pět propletených kruhů, hlásajících heslo: “Sport – mimo politiku!

A nyní jeho dědicové v MOV vlastníma rukama zabíjejí olympijské hry, jak jsme je znali téměř sto let. Bach (na snímku) to nakonec všechno převálcoval: Olympijské hry – jsou v …

Poznámka: A má Bach vůbec právo pořádat vše kolem Olympiády, když nám neprozradil, které z 99 pohlaví si vybral on sám? Dvě jsou tam zakázána – muž a žena. Ale za to se konečně dozvíme něco o lesbách a gayích v našem sportu …

https://cont.ws/@serfilatov/2584463

Překlad Peter 008

sdílet na

54 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Eva
9. 7. 2023 14:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak a je to.
Opravdu elegantní facka.

( Co na to Hašek? Praskne mu žilka?)

Pavel
9. 7. 2023 16:32
Odpovědět  Eva

ne nechá se přeoperovat a praskne mu panenská blána

EvaK
9. 7. 2023 18:25
Odpovědět  Pavel

Hahahaha, fuj taková panna…

9. 7. 2023 19:36
Odpovědět  Pavel

Nebo nenechá a prasknou mu žilky na cocotu.

Albi
9. 7. 2023 22:26
Odpovědět  Pavel

🙂 🙂 🙂

vladjan
9. 7. 2023 19:03
Odpovědět  Eva

a kde by mu měla prasknout? mozek nemá, tak možná jedině, že by mu rupnul nějaký hemoroid…

Eva
9. 7. 2023 19:39
Odpovědět  vladjan

👍

Markýza
9. 7. 2023 14:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Fascinující a děkuju za zprávy z oboru, který by mě nenapadlo sledovat. Zvláště mě rozesmála ta poznámka, jak nikdo nechce OH pořádat………….

9. 7. 2023 19:13
Odpovědět  Markýza

Ale je to hezký, žejo? Takový přirozený podle přirození. KoZa bude mít Olympijský buzerhry a BRICS hry přátelství. To pááánečku vydělá KoZa na reklamě, to bude nával na staďáku, to budou rvačky o vstupenky! Největší řežba bude o vstupenky na fousatý krasobruslařky a gymnastky.

Markýza
9. 7. 2023 19:25

Však právě, přesně tam se to ubírá 😀 Popravdě? Sport je sice fajn, ale passé….tedy z hlediska vesmírného. Míněno ten vrcholíkový, samozřejmě.

Albi
9. 7. 2023 22:31

Je to víc než hezký. I ostatní nápady.

Např. se mi líbil i ten – parafráze: Do kina Rusům (psům a Židům taky?) zakazán, povinnost zakoupit si vstupenku trvá! 🙂

9. 7. 2023 22:56
Odpovědět  Albi

🙂

Markýza
10. 7. 2023 09:31
Odpovědět  Peter 008

Ježišmarjá – Niděrplandy – no to mi dalo! 😀 Ale není tam vyfocenej, škoda.

zuza
10. 7. 2023 12:11
Odpovědět  Markýza

ale je, pod tým článkom je taká šedá linka a pod tým ešte jedna správa o tej voľbe miss a tam je vľavo malá ikonka, na tú treba kliknúť.

zuza
10. 7. 2023 09:32
Odpovědět  Peter 008

tak tento má aspoň ufiknutého vtáka (aspoň myslím, aj keď sa hovorí o chemickej kastrácii) na rozdiel od tých “trans”, ktorí sa rozhodnú, že sa cítia byť ženou tesne pred tým, ako ich majú previezť do mužskej väznice. Inak niektorí jedinci z tých, čo majú pošahané pohlavné chromozómy alebo to majú pomotané v hlavičke, sú objektívne fyzicky veľmi pekní, ale tento je taký bežný priemer.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
9. 7. 2023 15:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdo neprokáže určitou alespoň základní míru debility a šílenství, nemůže na západě zastávat žádnou vysokou funkci, jako ten švýcarský úchylný magor Bach.

Technicky jeho záměry ovšem naráží na zásadní překážku ve stylu dog eat dog. Jak chce evidovat homosexualitu u olympijských nominantů, když existuje zákonná ochrana osobních údajů a zákaz pohlavní diskriminace, tudíž zákaz ptát se veřejně a formálně na sexuální preference? A to nemluvím o forsáži těchto věcí z EU pomocí GDPR. Jak si s tím ti kuokuoti poradí?

9. 7. 2023 16:40
Odpovědět  ModrýKlokan

Nikdo z těch palců nahoru nezaznamenal, že Bach není Švýcar, ale čistokrevný Němec?
Nepoplet sis to se Švýcarem Sepp Blatterem, bývalým šéfem FIFA?

Me Two
9. 7. 2023 17:00
Odpovědět  primak

možná. ale je to úplně jedno. to ne/švýcarství v tom nehraje žádnou roli.

ModrýKlokan
9. 7. 2023 20:18
Odpovědět  primak

Jsem to ale popleta, nefaktčekoval jsem poctivě a kaji se. Ovšem podle xichtu by Bach mezi čistokrevný německý švýcary zapadl :-)))

Albi
9. 7. 2023 22:40
Odpovědět  ModrýKlokan

No bóže! Mííí túúú má pravdu. Blbec jako blbec – to je mezinárodní úkaz.

Albi
9. 7. 2023 22:38
Odpovědět  ModrýKlokan

Snadné vysvětlení.
Zatím je to první návrh, takový prototyp. Teď se začnou “vychytávat mouchy”,
A to by bylo, aby ne něco nepřišli.

zuza
9. 7. 2023 15:39
Ohodnotit příspěvek :
     

náhodou, LOH v Paríži budú super, otvárací ceremoniál bude bombový, celé Francúzsko už skoro mesiac usilovne nacvičuje…..

vladjan
9. 7. 2023 18:59
Odpovědět  zuza

jestli vskutku bombový, bude lepší Paříži se velkým obloukem vyhnout……

ModrýKlokan
9. 7. 2023 20:26
Odpovědět  zuza

@ zuza

:-D)))))) hustýýýý

Albi
9. 7. 2023 22:43
Odpovědět  zuza

🙂 🙂 🙂

9. 7. 2023 23:00
Odpovědět  zuza

Už začali nacvičovat i skopčáci!

https://www.youtube.com/watch?v=PGDbplUIg-E

ModrýKlokan
9. 7. 2023 15:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Další jelito z Paříže, šéfka (šéfko) uraganizačního vejboru Beatty. Prej je rozrušenej z “rozdělujících” ruských her.

Ty pako vylízaný, a zakazování vlajky, hymny a dokonce účasti rusů ve sportu není rozdělující? Trapný dětinský výmluvy o dopingu si nech pro svou norskou babičku, ty astmatické transhovade.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
9. 7. 2023 15:59
Odpovědět  ModrýKlokan

A kterej to je, tenhle rozrušenej Beatty? Chudák malá…..není on třeba ekosexuál, nebo tak něco?

ModrýKlokan
9. 7. 2023 20:30
Odpovědět  Markýza

Ekosexuál to prej rád dělá s ředkvičkama a květákem. Možná mu slimejši sežrali patizón a trpí akutní frustrací a odmítnutím.

Markýza
9. 7. 2023 21:45
Odpovědět  ModrýKlokan

Anoano, něco takového ho nejspíše potkalo 😀

Albi
9. 7. 2023 22:48
Odpovědět  ModrýKlokan

Není to nakažlivé? Protože takových podobných příznaků se zvlášť v politice objevuje čím dál víc. 🙂

9. 7. 2023 23:22
Odpovědět  Albi

Je. Děsně. Mě ta rozvrkočená sexualita taky postihla. Jenže u mě navíc během dne kmitá. Tak třeba zrovna teď jsem gaučsexuál. Stačí na něj juknou a cejtím vohromný vzrušení. Ráno zasejce se mnou, ještě ani oko neotevřu, cloumá hajzlsexualita – nevěřila bys, jak nadrženě se těším na tu porcelánovou krásku jen oko otevřu, a jak si vychutnávám tu intimní chvilku pak. A když jsem narazil na tu první fotku tady nahoře, taky jsem při představě, jak jdu kolem a pak vší silou kladivo (úder pěstí shora dolu) do nejvyššího bodu té fialové trapnosti, načež se trapnost rozječí, cejtil ohromný vzrušení. I když kdo ví – má to tam nějak splasklý ta trapnost, tak kdoví, jestli by vůbec ječela. Tak. A jdu ukojit svý gaučový vzrůšo. Ježíííš, to jsou blbosti!

Markýza
10. 7. 2023 09:39

Jak – blbosti! když můžou mít ekosexuálové vlastní škatulku, tak já chci taky!
Jsem Večerní postelosexuál (já volám posteli, posteli má, mně se o posteli jenom zdá, s postelí se loučit bývá nejtěžší – kapela byla zřejmě komplet postelosexuální!) https://www.youtube.com/watch?v=tncoN3W4R3U
Na nic jiného teď nepřijdu, musím ještě vlkový rozmrazit mlsinky a vyrazit.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
10. 7. 2023 12:12
Odpovědět  Markýza

🙂

Pavel z Moravy
9. 7. 2023 18:15
Ohodnotit příspěvek :
     

To tedy vše nabralo fofr. Zvrácený, zdegenerovaný a úchylácký západní svět si opravdu zaslouží aby dopadl tak jak se dá předpokládat. Jo, kde jsou ty útulné uličky Paříže s těmi bary a okouzlujícím prostředím šedesátých a sedmdesátých let. A nejenom v Paříži, Francii, ale i jiných zemích. Zajímalo by mne jak na to ti staří obyvatelé tehdy 20 a 30 letí dnes vzpomínají a jak se cítí. Nu a co se týká těch her přátelství , absolutní souhlas, to měli Rusové udělat už dávno. Bravo.

eFPe
10. 7. 2023 11:25
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jo Pavle, on to popsal už Allain Dellon. On žije sice v jiném světě než dělňas z citroenu, ale nastavený může být podobně.

Pijack
9. 7. 2023 18:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak je to správně. Tenhle zdegenerovaný “lidský” potenciál západu si zaslouží už jen pohrdání. Článek mě velice pobavil. Lze se těm pohlavně orientovaným pouze smát. Víc si nezaslouží. Tvrdím to už v mnoha jiných ohledech – ignorace, pohrdání, nezájem, posměch. Přece mi nebude život diktovat nějaký úchylák, který ani netuší z kterého semene pochází 🙂 🙂 🙂

Markýza
9. 7. 2023 21:47
Odpovědět  Peter 008

Budou to mít zatraceně těžké, než se zase najdou. Ale třeba je to donutí nepřemýšlet o nových lodičkách a motorkách, ale o důležitějších věcech.

Albi
9. 7. 2023 22:57
Odpovědět  Markýza

Jenže – jestli se nakonec “najdou” v původní sex. orientaci a stav bude nezvratný?

Pavel z Moravy
10. 7. 2023 09:55
Odpovědět  Albi

Ono jde o mnoho a mnoho více, tito lidé zaobírající se stále tímto pro ně prvořadým řešením sexuality jsou stavebním kamenem pro elity. Tyto tvory nezajímají životní podmínky, společnost v jaké žijí, spravedlnost a spolupráce mezi lidmi a tudíž jsou tím nejvhodnějším voličským potenciálem pro zvrácené elity, dokud tito skutečně volby nezruší a nevytvoří si nějakou konstituční plutokratii. Nevím jak dalece si lidé alespoň zde na západě Evropy a u nás taktéž uvědomují, že tato společnost končí. Nechali jsme to prostě dojít příliš daleko a apatie a lhostejnost tuto situaci završují. Pro duševně normálního jedince život v této společnosti bude hrozivý, ne li nemožný. Tudíž pro ty, kteří mohou,bude útěk z této části Evropy osvobozením. A zde již nebude platit, tady jsem se narodil, je to má země, tady zemřu. V tom se všichni mýlí, ti normální se buď ostatním přizpůsobí, nebo budou muset hledat jinde svoji zem zaslíbenou. Tyto západní společnosti jsou již těmi jinými hodnotami zachváceny natolik, že tento problém nemá řešení. A nikdo mne nepřesvědčí, že zdejší slovanská duše, myslím v prostoru naší vlasti se pozvedne. Snílkovství jsem již dávno opustil a omlouvám se tímto všem optimistům

eFPe
10. 7. 2023 11:26
Odpovědět  Pavel z Moravy

Kéž byste neměl pravdu! Ale máte.

Markýza
10. 7. 2023 13:26
Odpovědět  Albi

Někteří asi ano, to jsou – jak hezky říkají Amíci – tyhlety kolaterární ztráty 😎 Já však věřím přírodě a evoluci. Jsou mocnější, něž kdovíjaké lidské vyfikundace.

EvaK
10. 7. 2023 11:28
Odpovědět  Markýza

Pokud jim zastavili pubertu či změnili pohlaví, už se najdou jen jako postižení. Nikdy jim se nevrátí plodnost a to tu jde.

Markýza
10. 7. 2023 13:28
Odpovědět  EvaK

Tuhle proběhl dokonce i mejnstrýmem příběh….teď nevím, jestli kluka na holku, nebo naopak. Byl silnej a dobrej, ono to tam vysvětlovalo, jaká je to šílená blbost, protože jsouc přeoperováno je teď prakticky v pytli. Takový příklad lepší než sofistikovyný výklad.

EvaK
10. 7. 2023 11:25
Odpovědět  Pijack

Moc k smíchu to není. Celý ten tyátr je namířen vůči ženám a hlavně děvčatům.
Už to někdo někde psal, že rodiče dcer jsou zděšení, když děvče dostane menstruaci a necítí se dobře, což je u menstruce častý jev. Navíc je to intimní záležitost, která jednou v měsíci obtěžuje, je nutná výměna vložek a tím chození na záchod a to vidí chlapecká část, která si dělá legraci bo ještě neví na co to má. Často je upozorní jiná děvčata v rámci rivality.

No a toho se chytli ti šmejdi a děvčatům nabízejí blokaci puberty a hlavně změnu na chlapce. Tohle je genocída bílé populace, nevím, že by o se to zajímala i černošská menšina, ale je to možné.
Bez žen tu nebude další generace, to snad chápe i přitroublý šovinista.

Jaris
10. 7. 2023 03:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak tenhle prispevek me rozesmal misto, abych byla pohorsena. Je to perfektni ukazka degenerujici zapadni spolecnosti. Obzvlaste jsem se nasmala, ze jakysy trasgender, byvaly chlap, porazil vsechny sportovni plavkyne. Holt budou muset holky pridat na treninku. Vitezstvi neni zadarmo, ze? Tak supsup, neflakat se a nestezovat si, ze pricka byla nastavena prilis vysoko.

zuza
10. 7. 2023 12:31
Odpovědět  Jaris

keby mali tie baby nejakú hrdosť, tak všetky odstúpia a nech si súťaží sám so sebou. Ja viem, že asi majú nejaké zmluvy a pod., ale keď odstúpia zo zdravotných dôvodov, tak ich snáď nemôže nikto postihovať. A dnes, keď zaočkovanci kolabujú ako na bežiacom páse, tak odstúpia kvôli náhlym ťažkostiam so srdcom, nikto im nič nedokáže.
Prípadne sa môžu opýtať nórskych astmatikov na ten zázračný liek na zvýšenie výkonnosti, teda pardon na astmu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
unor 2022
10. 7. 2023 08:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Vladimire, vydrz. Nejsi sice jediny normalni na Zemi, ale jako prvni jsi se k normalnosti nebojacne prihlasil. A strhl k ni par ostatnich kolem tebe.
Ze kdosi vede zapad k naproste zdegenerovanosti, no budiz, kdyz se ostatni na nem k ni nechaji strhnout necht maji co chteji.
A ty ceska jezibabi chaloupko, se honem rychle probud.
K normalnosti celem, ke zdegenerovanemu zapadu zady.

Frank1
10. 7. 2023 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Izolace Ruska a Ciny a vsech jejich pratel zapadem vedla i k zakazu jejich ucasti na hrach, zakazu vlajek a hrani hymny a vsem moznym buzeracim. Golman Hasek vyzaduje zakaz ucasti Ruska na vsech sportovnich udalostech.
MOV kopiruje LGBT a omezuje ruskou ucast. OH uz nejsou sportovnim zapolenim vsech narodu, ale politicka show buzerantu a transgenderu exkluzivniho klubu tech, kteri jsou tam pripusteni podle pravidel MOV!
Z toho duvodu vystoupit a poradat hry BRICS a SOS. Prestat platit prispevky buzerantum a zmetkovi Bachovi a jejich olympijskym politickym hratkam vyvolenych!
Ta izolace jednou musi prijit a Rusove uz nesmeji hrat dal roli otloukanka s sikanovanymi sportovci s bilou vlajkou a Cajkovskeho hudbou namisto hymny!
Rusove uz ze stejnych duvodu odesli z rady organizaci a vyzaduji i prestehovani sidla OSN z New Yorku.

zuza
10. 7. 2023 12:36
Odpovědět  Frank1

niekorým športovcom neúčasť Rusov veľmi vyhovuje, napr. také majstrovstvá Ruska v krasokorčuľovaní majú oveľa vyššiu úroveň po technickej aj umeleckej stránke ako majstrovstvá Európy či sveta.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vladimír
10. 7. 2023 12:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Olympijské hry skončily, když se do nich zamíchala politika. Teď se na ně bude dát dívat jen místo komedie.

Pavel z Moravy
10. 7. 2023 13:06
Odpovědět  Vladimír

Vladimíre, vždyť si to zdegenorovanci už dělají pouze pro sebe. Proč bych se měl zajímat natož trápit nějakým takovým podnikem. Celý život jsem bláznivě miloval sport, jako kluk obdivoval cyklisty na Závodě Míru, vystřihoval z novin výsledky, zapisoval všechny důležité události ze sportu, potom mi to pomohlo, že jsem i docela úspěšně tipoval sportovní výsledky, nejprve v sazce a později zde v kancelářích. Nu a teď už 3 roky nesleduji sport vůbec, takže nějaká olympiáda transsexuálů mne vůbec nezajímá. Co nechci přece dělat nemusím. I kdyby 99.99 % se rozhodlo, že bude kupříkladu onanovat na veřejnosti, to bude dělat i ten rozumný? Sakra, důstojnost je nejdůležitější, se.rme na ty přeformátovance, ti jsou již ztracení.