Hlavní obsah

Obránce Svozil přestoupil z Baníku Ostrava do Karviné

Obránce Jaroslav Svozil přestoupil z Baníku Ostrava do Karviné. Devětadvacetiletý stoper se stal sedmou letní posilou ligového nováčka. Karvinský klub oznámil jeho příchod na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Svozil ještě v dresu Baníku Ostrava.

Článek

V Baníku strávil Svozil tři a půl roku. Karviná o něj měla zájem delší dobu. "Až teď se nám podařilo transfer zrealizovat. Věřím, že nám Jarda na hřišti výrazně pomůže. Je to velmi zkušený fotbalista s kvalitní rozehrávkou," uvedl sportovní ředitel Lubomír Vlk.

V minulé sezoně nastoupil Svozil kvůli vážnému zranění kolena jen do tří zápasů. V lize dosud odehrál za Baník, mateřskou Sigmu Olomouc a Opavu 117 utkání a dal pět gólů.

"Jsem šťastný za to, jak to dopadlo. V Baníku jsem sice nastoupil do přípravy, ale domluvili jsme se, že už tam pokračovat nebudu. Je to pro mě nová výzva. O tom fotbal je a moc se těším," řekl Svozil.

Začátek Fantasy ligy se blíží

V sobotu startuje Fortuna liga! Už máte svůj tým? Vytvořte si ho a hrajte zdarma o zajímavé ceny na Sport.cz.

Související témata:
  1 : 1 Táborsko - Č. Budějovice 1 : 1 dohráno
20240602T17 : 30:00+0200
Táborsko vs. Č. Budějovice
Táborsko vs. Č. Budějovice
Táborsko
Č. Budějovice
  1 : 0 Karviná - Vyškov 1 : 0 dohráno
20240602T17 : 30:00+0200
Karviná vs. Vyškov
Karviná vs. Vyškov
Karviná
Vyškov
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se konal v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostila města Praha a Ostrava. Zlatou medaili získala česká reprezentace. Kompletní výsledky MS v hokeji 2024 najdete zde.