Založ si blog

Ne-úspechy odchádzajúcich vlád ( garnitúr).

V nasledujúcom krátkom a veľmi stručnom zhrnutí sa pozrieme do minulosti a pokúsime sa objektívne zamyslieť  nad činnosťou a výsledkami odchádzajúceho Zlo-ženia parlamentu a už odvolanej vlády, aj s pánmi premiérmi, jedným, druhým i tretím. 

Celé minulé voľby, ak si dobre pamätáme, hlavne ich výsledky do veľkej miery ovplyvnila psychóza ohľadne tzv. demonštrácií po vraždách menej známeho blogera, neskôr novinára J. K. a jeho priateľky M. K. 

Veľmi dobre si pamätáme použitie taktiky vraždy, obvinenia vlády, ako sa neskôr ukázalo neprávom, a samozrejme dnes najúspešnejšej taktiky použitia populárnych ľudí, najčastejšie hercov či herečiek na tieto účely. Kto všetko bol použitý veľmi dobre vieme. Ani jeden z nich, ktorý krivo obviňoval isté osoby sa neospravedlnil, čo hovorí za všetko.

Ďalším úspešným ťahom boli hlasové reklamné spoty predsedu strany s názvom OĽANO v rádiách len krátko pred voľbami, kde sa priamo láskavým a sugestívne milým hlasom snažil tento človek presviedčať ľudí o správnosti voliť jeho stranu. Jeho výkon bol oscarový, keďže v tomto krátkom čase ho volilo 25 ℅. A to pár týždňov pred voľbami mal omnoho menej preferencií. 

Áno, treba uznať tieto herecké kvality. A určite nielen jeho, ale aj ostatných členov vtedajšej vlády. Ostáva sa nám len zamyslieť, že kde ostalo racionálne uvažovanie a inštinkt ľudí, keďže im evidentne stačí len presvedčivé hovorené slovo, neodolateľné gestikulovanie a nijakú rolu nehrá ich minulosť, morálne zásady a pravda. K tomuto je len nutné pripomenúť, že umenie rétoriky, presviedčania, aj pri klamstvách, sa mnohí učia a chodia na prednášky určitých elitných skupín, ktoré sa tomuto umeniu presviedčania venujú, aby mohli dosadiť svojich ľudí na najvyššie miesta, a tí budú presadzovať ich záujmy. V tomto prípade cudzie záujmy za ich peniaze. S heslom: „za peniaze urobím“ hocičo“. To sú ale ešte tie lepšie prípady, pretože niektorí sú aj bez toho silne veriaci v to, že národ treba zničiť či už vedome alebo podvedome. Nebudem menovať. Všetci vieme o kom hovorím. Príkladom toho je aj talianska premiérka Meloniová. Pred voľbami hlasno kričala proti migrácii a dnes by už navyšovala počet migrantov. Darmo. Herecké umenie preniká stále viac do politiky a zase naopak v herectve sa stále objavujú viac a viac politikov. 

Ďalším krokom je ovládanie médií, ale to sme si už mnohokrát povedali. To je základ. Bez toho nemožno národ decimovať. Postupne, pomaly ale isto. Toť, ďalšia taktika. Ako dôkaz uvádzam uprednostňovanie menšín, názorovo vyhovujúcich, hľadanie si udalostí, ktoré buď odvádzajú pozornosť od podstaty problémov nás Slovákov alebo šírenie klamstiev a poloprávd.

To sme si pripomenuli mediálnu determináciu, ktorá má rozhodujúci vplyv na myslenie ľudí, na ich názory. Aj keď nezodpovedajú realite, ale majú silnú váhu pri rozhodovaní ľudí. Možno to zaradiť aj do určitej formy hypnózy, realizovanú cez psychózu a sugesciu v rámci formy a obsahom, teda výberom správ.

Mne len nejde do hlavy, prečo nevznikne aspoň jeden komerčný tv kanál, ktorý by bol opozíciou tejto jednofarebnej diktatúre a boli na ňom vyvážené, nezaujaté a objektívne správy.

Presadzovanie drog a ničnerobenie pri ich šírení v spoločnosti najmä v mladej generácii len uľahčuje tento proces vlády nad myslením ľudí. Veď už nie je miesto, kde by som nevidel bongo či papierik od pika ( pervitínu), či dokonca ihly. Naposledy som ho videl pred autoumývarkou, normálne pri obrubníku chodníka. A je tam už dlhé dni a nikto nič. 

Ďalším fenoménom sú sľuby. Vhodne formulované úderné heslá tiež dokážu do veľkej miery presvedčiť. Ak je k tomu usmievavá a sebavedomá fotka úspešného zapredredanca či zlodeja ešte viac. Prečo je ten človek spokojný a šťastný, tak to už voliča netrápi.

Nástup novej vlády v roku 2020 šiel súbežne s ďalšou témou chrípky nového druhu, tzv. covid a ťažkou demagógiou elít, ktorú prebrali mnohé krajiny a ich vlády. Ako už vieme, tak Lukašenkovi ponúkali západné isté kruhy tiež obrovské miliardy, keď zavedie opatrenia. On to ale odmietol a jediný povedal pravdu o korupcii týchto záujmových skupín, ktoré ovládajú celý západný svet a držia ho v lži doteraz. Chceli, aby šli cestou strachu, obmedzenia ľudských práv a podobne. Preto mu aj tieto západné kruhy šli po krku. Dnes je už evidentné do veľkej miery, že šlo o podvody a snahu zarobiť obrovské peniaze na tejto novej chrípke a využiť to na násilné upevňovanie moci. Typickým príkladom sa stala Kanada, kde nedemokraticky brali ľuďom majetky len preto, že sa odvážili demonštrovať, a ľudí, ktorí sa nezaočkovali postavili mimo zákon a základné ľudské práva.

Covid bola hlavná výhovorka, ktorou sa zvolení politici podnikatelia oháňali, prečo nemôžu plniť sľúby. Padla im priamo z neba. Alebo z laboratória presnejšie povedané. 

Naša vláda sa celkom prispôsobila a podľahla do veľkej miery tejto doktríne. Matovič, keďže bol silný taktik, sa chcel zapáčiť aj ľuďom, ktorí sympatizujú s Ruskom, ale nakoniec to celé pokazil a domotal s vakcínou z Ruska Sputnik. 

Išlo teda o neúspech pre Slovensko, ale v rámci  kopírovania západu o úspech, ak hovoríme o celej vláde.

Chcel by som sa tu ešte vrátiť k môjmu článku o Petrovi Pelegrínim, keď som ho vychválil v roku 2020, že ho nikto nemôže prekonať. Tu výnimočne beriem späť, keďže som neskoršie až videl veci v pravom svetle. Organizoval to síce lepšie, ale nemal vôbec prebrať túto tému.

Po dvoch rokoch strachu človeka pred človekom zrazu covid zmizol z tv a rádií, a prišla vojna. Naša vláda opäť poslušne prebrala lži zo západu. A na to aj médiá, riadené tými istými ľuďmi. Škoda reči.

Bol to obrovský morálny neúspech vtedajšej aj súčasnej vlády, ktorá sa postavila na stranu ukrona.cizmu a prona.cizmu. Prosím Vás a nehovorte mi, že na Ukrajine neoslavujú Banderu, nemá sochy, že nikto tam nemá tetovanie s hákovými krížmi, Hitlerom či Banderom. Videl som desiatky autentických videí a videl som pár takých  ľudí aj v našom meste. Potetovaní Ukrajinci s nacistickými symbolmi. Ja sa len pýtam tých, ktorí sa v tom hyenisticky vyžívajú. Páčilo by sa Vám byť národnosťou, rasou, či nenásilnou názorovou skupinou, ktorá je terčom teroru v našej či vašej krajine? 

Pre tých, ktorí nevedia čo je nacizmus tak vysvetlím. Je to popieranie práv, slobôd a aj existenčného práva na život ľudom len preto, že sú inej národnosti, rasy či názoru. A je dokázané, že deväť rokov šliapali títo ľudia na Ukrajine po rusky hovoriacich bez akéhokoľvek dôvodu. Len preto to robili, že boli Rusi. Nehovoriac o zmiznutí a vraždách opozície, ktorá bola demokraticky zvolená a ďalších a ďalších zverstvách. Spomeniem iba naposledy uverejnené informácie a dokumentárne filmy ( napríklad od Mela Gibsona) aj v západných krajinách, o obchodovaní s deťmi z Ukrajiny na orgány a pedofíliu. No, a naše médiá a vláda bohužiaľ  tieto fakty zamlčujú dodnes. Taktika médií je šíriť vždy po odhalení niečoho takéhoto podobnú, ale neoverenú informáciu na druhú stranu. Tá sa ukáže po čase väčšinou ako lož, ale to už médiá nijako netrápi sa ospravedlňovať a idú ďalej vo svojej taktike bez toho, že by sa v nich pohlo svedomie.

Navyše Sovietsky zväz dostal po druhej svetovej vojne mandát v OSN, že môže zasiahnuť proti každému fašizmu realizovanému na vládnej úrovni, a prednostne takému, ktorý ohrozuje mier a ľudské práva v Európe. Tento mandát po rozbití CCCP prebralo logicky Rusko. A mandát platí dodnes. 

Toto je ďalšia historická hanba našej vlády.

Zvyšovanie cien kvôli sankciám, zadlžovanie aj na úkor nebezpečného populizmu poskytovania rôznych dávok pre ľudí. Ideme cestou západu a USA. Aby udržali ľudí v relatívnom pokoji, tak si na svoj vysoký štandard vypožičiavajú stále viac a viac peňazí. Najviac zadlžené krajiny na svete sú v západnej Európe a USA. A aj preto chcú opäť riešiť svoju zadlženosť vojnou a pokusom o vydrancovanie Ruska. Robili tak vždy v minulosti. India, Afrika, Južná Amerika, potom východná Európa, a keďže už niet čo drancovať u nás po tých 34. rokoch, čo vybudoval socializmus, teda národ pre seba a na svojom, chcú skúsiť Rusko. 

Morálny úpadok, pochybné úmrtie generála vo väzbe s výrazným podozrením na vraždu, korupcia, rodinkárstvo vlády a jeho ľudí. Teda to, na čom si robili volebnú kampaň v roku 2020 robili aj oni a majú stále odvahu  sa ukázať v médiách či na reklamných pútačoch a ešte s úsmevmi. Toto ozaj mestskému Slovákovi  stačí? 

Téma homosexuality a rôznych genderovych porúch je ďalšia odbočka na odpútavanie pozornosti od reálnych problémov väčšiny ľudí. Mne vôbec nevadí, že je niekto gay, vážení páni dvaja moderátori, hlavne v RTVS a na TA3, ale mne vadí ak niekto klame, demagogizuje, šíri nenávisť a správa sa vulgárne, a potom súdi iných sám podľa seba.  To nie je objektívna normálna novinárčina, ale číra zaujatosť, politikárčenie a zneužívanie postavenia. Ak nie primitívnosť. 

Ale aby som aj pochválil, tak treba spomenúť, že zavedenie vratných obalov, rozšírenie na plechovky a plastové fľaše, je veľký posun k ochrane prírody a návratnosti určitej ceny z tovaru. 

Toto je ozaj chvályhodné. Nemajú to dokonca ani Rakúšania, ktorí vynikajú čistotou prírody. Avšak u nich je láska k vlasti a k prírode genetická, čo pri Slovákoch niektorých sa povedať nedá, pretože tých čiernych skládok, bordelu okolo ciest a v prírode je nespočetne veľa. To je presne obraz nás Slovákov. Ako miluješ svoju vlasť, kraj či prírodu, tak sa k nej aj správaš.

Od zavedenia vratných obalov dokonca mestá ani nemusia toľko platiť poriadkové čaty, je vždy dosť dobrovoľníkov, ktorí sú pripravení vyčistiť mesto, dokonca aj zoseparujú odpad priamo z kontajnera či odpadového koša.

Bohužiaľ  nie vždy na bohorovné účely, ale aby mali na pivo, cigarety či bohužial aj drogy. Ale nájdu sa aj ľudia, ktorí považujú čistenie od obalov za životný štýl a užitočné vyplnenie voľného času. Nie však vždy tak celkom dobrovoľne, pretože keďže všetko zdraželo a reálne platy sa stále nezvýšili, doplňujú si niektorí takto dieru v rozpočte, najmä mladí ľudia. 

Napriek tejto jedinej svetlej udalosti za celé štyri roky môžeme zhodnostiť túto vládu 99 k 1.

A keďže ani tieto voľby žiadnu pokrokovú zmenu neprinesú, do popredia sa budú snažiť ľudia ovládajúci médiá dostať stranu s opačným názvom, ako tomu bolo aj pred týmito voľbami. Takže nie, nebude to žiadny progres pre ľudí, ale len pre Vás páni, ktorých platí istá nadácia Georga S. Len Vaša budúcnosť bude progresívna. O ľudí Vám vôbec nejde, ide Vám len o vlastné obohatenie. Veď keď máš 22 tisíc príjem, že Miško, tak to sa človek cíti hneď spokojný a všetko vidí ružovo. Neskutočne neľudské vyjadrenie je, že treba zobrať dôchodcom, lebo majú veľa. To je presne príklad na učebnicový liberálny paľudský faš-izmus. Cudzincom by dali viac ako našich predkom, svojim starým rodičom vďaka ktorým sú tu. Poznám jedného učiteľa z vedľajšej dediny, je to čestný skromný človek, ale žije ako žobrák so 460 eurami na mesiac. Musí chodiť ako sedemdesiatročný brigádničiť, aby mal z čoho zaplatiť energie a nájom. Nemá prakticky nikoho. A takých dôchodcov je veľmi veľa. 

Tak, ešte stále máte pochybnosti, že neviete pochopiť význam liberálny faš-izmus? A to majú nápady ako zničiť Slovákov oveľa viac a oveľa „lepšie“.

Som na sto percent presvedčený, že scenár pred voľbami bude rovnaký ako naposledy. Kauzy sú prichystané, scenáre tiež, budú sa meniť len čiastočne herci a mierne taktika. Týždeň pred voľbami začne silnieť tlak zo spolitizovaných redaktorov spravodajstiev. Čestní ľudia a ľudia s inými názormi aké pripúšťa doktrína budú psychologicky zastrašení do takej miery, že opäť veľké percento ľudí nepôjde voliť a liberálni F. slniečkári i obyčajní liberáli pôjdu poslušne všetci. Veď čo na tom, že náš štát je jeden z najchudobnejších v EÚ, naše platy reálne klesajú a ceny sa zvyšujú? Dôležité je veriť v pohodlné lži a venovať sa nepodstatným témam. 

Takže ako povedal a načrtol v relácii ‚Temné kecy“ ( dostupné na YouTube ) kráľ detí, Majster N, prichádza generácia, ktorú v tejto relácii výstižne opísal: „deti moje osprostené“. Ale o iba to nemôžu. Môžeme si za to sami svojou výchovou, najmä tou mediálnou a voľbami.

Pevne sa držte, pôjdeme dole kopcom.

Kebyže mám zhrnúť celé vládnutie tejto zamaskovanej národnej hanby a katastrofy aj s pani prezidentkou, tak by som mohol povedať, že tie fľaše sú oproti tomu čo urobili zlé ozaj len kvapka čistej minerálky v pohári s otráveným vínom, ktoré nám ponúkli.

 

chcú opäť riešiť svoju zadlženosť vojnou a pokusom o vydrancovanie Ruska. Robili tak vždy v minulosti. India, Afrika, Južná Amerika, potom východná Európa, a keďže už niet čo drancovať u nás po tých 34. rokoch, čo vybudoval socializmus, teda národ pre seba a na svojom, chcú skúsiť Rusko.

 

Morálny úpadok, pochybné úmrtie generála vo väzbe s výrazným podozrením na vraždu, korupcia, rodinkárstvo vlády a jeho ľudí. Teda to, na čom si robili volebnú kampaň v roku 2020 robili aj oni a majú stále odvahu  sa ukázať v médiách či na reklamných pútačoch a ešte s úsmevmi. Toto ozaj mestskému Slovákovi  stačí?

 

Téma homosexuality a rôznych genderovych porúch je ďalšia odbočka na odpútavanie pozornosti od reálnych problémov väčšiny ľudí. Mne vôbec nevadí, že je niekto gay, vážení páni dvaja moderátori, hlavne v RTVS a na TA3, ale mne vadí ak niekto klame, demagogizuje, šíri nenávisť a správa sa vulgárne, a potom súdi iných sám podľa seba.  To nie je objektívna normálna novinárčina, ale číra zaujatosť, politikárčenie a zneužívanie postavenia. Ak nie primitívnosť.

 

Ale aby som aj pochválil, tak treba spomenúť, že zavedenie vratných obalov, rozšírenie na plechovky a plastové fľaše, je veľký posun k ochrane prírody a návratnosti určitej ceny z tovaru.

 

Toto je ozaj chvályhodné. Nemajú to dokonca ani Rakúšania, ktorí vynikajú čistotou prírody. Avšak u nich je láska k vlasti a k prírode genetická, čo pri Slovákoch niektorých sa povedať nedá, pretože tých čiernych skládok, bordelu okolo ciest a v prírode je nespočetne veľa. To je presne obraz nás Slovákov. Ako miluješ svoju vlasť, kraj či prírodu, tak sa k nej aj správaš.

 

Od zavedenia vratných obalov dokonca mestá ani nemusia toľko platiť poriadkové čaty, je vždy dosť dobrovoľníkov, ktorí sú pripravení vyčistiť mesto, dokonca aj zoseparujú odpad priamo z kontajnera či odpadového koša.

 

Bohužiaľ  nie vždy na bohorovné účely, ale aby mali na pivo, cigarety či bohužial aj drogy. Ale nájdu sa aj ľudia, ktorí považujú čistenie od obalov za životný štýl a užitočné vyplnenie voľného času. Nie však vždy tak celkom dobrovoľne, pretože keďže všetko zdraželo a reálne platy sa stále nezvýšili, doplňujú si niektorí takto dieru v rozpočte, najmä mladí ľudia.

 

Napriek tejto jedinej svetlej udalosti za celé štyri roky môžeme zhodnostiť túto vládu 99 k 1.

 

A keďže ani tieto voľby žiadnu pokrokovú zmenu neprinesú, do popredia sa budú snažiť ľudia ovládajúci médiá dostať stranu s opačným názvom, ako tomu bolo aj pred týmito voľbami. Takže nie, nebude to žiadny progres pre ľudí, ale len pre Vás páni, ktorých platí istá nadácia Georga S. Len Vaša budúcnosť bude progresívna. O ľudí Vám vôbec nejde, ide Vám len o vlastné obohatenie. Veď keď máš 22 tisíc príjem, že Miško, tak to sa človek cíti hneď spokojný a všetko vidí ružovo. Neskutočne neľudské vyjadrenie je, že treba zobrať dôchodcom, lebo majú veľa. To je presne príklad na učebnicový liberálny paľudský faš-izmus. Cudzincom by dali viac ako našich predkom, svojim starým rodičom vďaka ktorým sú tu. Poznám jedného učiteľa z vedľajšej dediny, je to čestný skromný človek, ale žije ako žobrák so 460 eurami na mesiac. Musí chodiť ako sedemdesiatročný brigádničiť, aby mal z čoho zaplatiť energie a nájom. Nemá prakticky nikoho. A takých dôchodcov je veľmi veľa.

 

Tak, ešte stále máte pochybnosti, že neviete pochopiť význam liberálny faš-izmus? A to majú nápady ako zničiť Slovákov oveľa viac a oveľa „lepšie“.

 

Som na sto percent presvedčený, že scenár pred voľbami bude rovnaký ako naposledy. Kauzy sú prichystané, scenáre tiež, budú sa meniť len čiastočne herci a mierne taktika. Týždeň pred voľbami začne silnieť tlak zo spolitizovaných redaktorov spravodajstiev. Čestní ľudia a ľudia s inými názormi aké pripúšťa doktrína budú psychologicky zastrašení do takej miery, že opäť veľké percento ľudí nepôjde voliť a liberálni F. slniečkári i obyčajní liberáli pôjdu poslušne všetci. Veď čo na tom, že náš štát je jeden z najchudobnejších v EÚ, naše platy reálne klesajú a ceny sa zvyšujú? Dôležité je veriť v pohodlné lži a venovať sa nepodstatným témam.

 

Takže ako povedal a načrtol v relácii ‚Temné kecy“ ( dostupné na YouTube ) kráľ detí, Majster N, prichádza generácia, ktorú v tejto relácii výstižne opísal: „deti moje osprostené“. Ale oni za to nemôžu. Môžeme si za to sami svojou výchovou, najmä tou mediálnou a voľbami.

 

Pevne sa držte, pôjdeme dole kopcom.

 

Kebyže mám zhrnúť celé vládnutie tejto zamaskovanej národnej hanby a katastrofy aj s pani prezidentkou, tak by som mohol povedať, že tie fľaše sú oproti tomu čo urobili zlé ozaj len kvapka minerálky v pohári s otráveným vínom, ktoré nám ponúkli.

 

 

 

 

 

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.