Serena Williams se stala podruhé mámou!

Zdroj fotky: Getty Images

Serena Williams včera ve videu na Tik Toku oznámila příchod své druhé dcery. S manželem Alexisem Ohanianem jí dali jméno Adira River. Jejich první dcera Olympia dostala předčasný dárek k narozeninám, jelikož bude brzy slavit 6. narozeniny a je z mladší sestřičky nadšená.

„Vítej, můj krásný andílku,“ napsala Serena Williams ke svému videu na Tik Toku. Její manžel se přidal.

„S radostí mohu oznámit, že náš dům se plní láskou: šťastná a zdravá novorozená holčička a šťastná a zdravá máma. Cítím vděčnost.“

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka oznámila svoje druhé těhotenství v květnu na akci Met Gala v New Yorku. O tom, že chce mít velkou rodinu přiznala i v rozhovoru minulý rok. Také přiznala, že dříve nepřemýšlela o početí dětí a že pouto k dceři pocítila až po jejím narození.

„Nervózně jsem čekala, až se se svým děťátkem seznámím. Přestože z těhotenství jsem měla skvělý pocit, nenastal žádný moment typu 'ó bože, tak toto je moje dítě.' Lidé o tomhle obvykle nemluví, protože se očekává, že jsme všichni plní lásky od prvního okamžiku.“

Naštěstí teď se Serena i její manžel Alexis cítili jistější než předtím. I jejich první dcera se těšila na sourozence.

"Nikdo není nadšenější než ona. Sourozence si přála. Už nějakou dobu se modlí a ptá se, takže je velmi připravená," řekl Alexis pro časopis People.

Zdroj článku: iDnes.cz
Máte k tomuto článku co dodat?
Zapojte se do diskuze.
Zobrazit diskuzi
Skrýt diskuzi
Napište komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Google translate
usercalendar-full