Slavná tenistka Serena Williams se stala dvojnásobnou matkou. Děťátko je mulat

Slavná americká tenistka Serena Williamsová prožívá nejradostnější období svého života. K její dceři Olympii právě slavná tenistka porodila další dítě. Bývalá sportovkyně se šťastnou novinkou pochlubila na sociální síti Instagram, kde také zveřejnila první fotografie své novorozené dcery!

Držitelka 23 grandslamových titulů ve dvouhře přivedla na svět druhou dceru, které s manželem Alexisem Ohanianem dali krásné jméno Adira River Ohanian, píše portál Timesnownews. Šťastná maminka se radostnou novinkou pochlubila na sociální síti Instagram, kde zveřejnila i společnou rodinnou fotografii. Manžel je běloch, takže z holčičky vyroste krásná mulatka.

Neznámý je den narození malého andílka. Serena je již dvojnásobnou maminkou – kromě novorozence má ještě pětiletou dceru Olympii. Ta se narodila v roce 2017 jen několik týdnů před svatbou jejích rodičů.

Serena

Serena Williams je jméno, které je známé téměř každému, kdo sleduje svět tenisu. Její neuvěřitelné sportovní úspěchy a bojovný duch ji katapultovaly mezi legendy tenisového světa. Nicméně za zářivou fasádou svých vítězství a slávy si udržuje soukromí, které jí umožňuje být nejenom tenisovou ikonou, ale i lidskou bytostí se svými radostmi, obavami a cíli.

Dětství a začátky kariéry

Narodila se 26. září 1981 v Saginaw v USA, a od malička byla tenisem obklopena díky svým rodičům, kteří byli trenéry. Už v útlém věku ukázala nesmírný talent a odhodlání, což jí umožnilo stát se profesionální tenistkou v roce 1995 ve věku 14 let. Brzy se začaly objevovat první úspěchy, ale také překážky, které jí formovaly do silné a odolné osobnosti.

Matka, podnikatelka a filantropka

Kromě tenisu má Sereny Williams i mnoho jiných rolí. Je hrdou matkou dcery Olympie, se kterou sdílí mnoho krásných a intimních momentů. Kromě toho se také angažuje jako podnikatelka. Společně se svou sestrou Venus založily úspěšnou značku sportovního oblečení, která se snaží podporovat ženy různých tělesných typů.

Dále také Serena Williams aktivně působí jako filantropka. Podporuje různé charitativní organizace a projekty, které se zaměřují na vzdělání, zdravotní péči a rovnost.

Neviditelná stránka úspěchu

I přes všechny úspěchy, kterých Serena Williams dosáhla, a všechny rekordy, které překonala, existuje také ta neviditelná stránka úspěchu. Ta zahrnuje tvrdou práci, odříkání, zranění, osobní pochybnosti a obavy. Ale právě tyto aspekty jsou tím, co ji činí skutečně lidskou a přístupnou pro fanoušky, kteří se snaží nacházet inspiraci nejen v jejích vítězstvích, ale i v jejím odhodlání a vytrvalosti.

Serena Williams je bezpochyby sportovní ikonou, ale také příkladem síly, odhodlání a soukromí. Její cesta k úspěchu byla plná vzestupů a pádů, ale právě toto složité vystupování jí dodává hloubku a autenticitu.

Zdroj: Timesnownews