Deník N – rozumět lépe světu

Deník N

Exfotbalista Baroš vymáhá desítky milionů od investiční společnosti

Fotbalista Milan Baroš. Foto: ČTK
Fotbalista Milan Baroš. Foto: ČTK

Bývalý fotbalista Milan Baroš řeší problémy s financemi. Dostal se do sporu s investiční společností, do které s příslibem zhodnocení poslal 25 milionů korun. Investor ale peníze podle Baroše nevyplatil ani půl roku po splatnosti. Fotbalista proto na zakladatele investiční skupiny podal insolvenční návrh. Sám investor tvrdí, že jde o nedorozumění.

Tento text pro vás načetl robotický hlas. Pokud najdete chybu ve výslovnosti, dejte nám prosím vědět. Audioverze článků můžete poslouchat v rámci klubového předplatného. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Upgradujte své předplatné. Plné znění audioverzí článků je dostupné pouze pro předplatitele Klubu N. Předplaťte si ho také.

Smlouvu o poskytnutí 25 milionů zakladateli investiční společnosti RP Invest Romanu Petrovi Baroš podepsal těsně před začátkem koronavirové pandemie, v únoru 2020, vyplývá z insolvenčního návrhu. Petrova společnost RP Invest se podle informací na webu zabývá investicemi do nemovitostí nebo zdravotnictví.

Exfotbalista Baroš nakonec částku podnikateli Petrovi poslal až na

Tento článek je exkluzivním obsahem pro předplatitele Deníku N.

Fotbal

Osobní finance

Česko, Ekonomika, Sport

V tomto okamžiku nejčtenější