Ochočený oslík jako domácí mazlíček. Chová se jako pes, majitelům dělá společnost i v obývacím pokoji

Že by oslík mohl být domácím mazlíčkem? Možná někde na farmě, řeknete si, ale oslík jménem Tiny Tim je domácí zvíře, které rádo dělá radost svým majitelům například i v obývacím pokoji. Svým charismatickým chováním a dovádění podobnému tomu psímu stírá hranice mezi druhy.

Kruté začátky

Vraťme se do doby, kdy byl Tiny Tim ještě malý. Když tento odhodlaný oslík poprvé vklusal do srdcí lidské rodiny, nebyl větší než plyšová hračka. Jeho porodní váha byla 6x nižší než u průměrného oslího mláděte. Přesto, navzdory jeho křehkým začátkům, v něm zahřmělo srdce skutečného šampióna. Každý nádech svědčil o jeho divoké vůli žít, podívaná stejně inspirující jako srdceryvná.

Dnes už však pobíhá po svém domě se stejným temperamentem jako jeho psí společníci. V rušném tanci všedního dne se kroutí a poskakuje s nezkrotnou radostí, která by rozesmála každého pozorovatele. Timova nespoutaná chuť do života si nezískala pouze srdce jeho lidské rodiny a psích sourozenců, ale rezonovala v mnohem širším měřítku.

Na internetu má své fanoušky

Jeho sláva dosáhla takových výšin, že jeho následovníci vyjadřují svou náklonnost tím nejrozmarnějším způsobem. Jeho radost ze života je až nakažlivá. Užijte si smích a radost, které přináší.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Madlyodd.com