V Brně a v Praze v listopadu zazní velkolepá show Havasi Symfonic

  8:33
Klavírní virtuóz, skladatel a hudební vizionář Havasi představí svou symfonickou koncertní show exkluzivně poprvé v Česku. V Brně a v Praze se tak začátkem listopadu fanoušci moderní symfonické hudby dočkají úžasného klavírního představení, které přináší společnost Topfest Management.

Havasi si jako interpret vážné hudby vybudoval rozsáhlý repertoár, koncertoval po celém světě a vyhrál různé klavírní soutěže. Po vyprodaných arénách jako londýnská Wembley, Carnegie Hall v New Yorku či Opera v Sydney, představí Havasi v Brně a Praze svou vlastní hudbu, která je svěží, vášnivá a zábavná zároveň.

Koupit vstupenky

Během této téměř tříhodinové velkolepé show Havasi vzdává podle pořadatelů hold dědictví klasické hudby, rozmanitosti world music a síle rocku. Na pódiu se spolu se symfonickým orchestrem představí i světoví sólisté. Diváci si vychutnají sólový klavír, symfonický orchestr, rockovou kapelu a uslyší sólisty světové hudby. Publikum se vydá na vzrušující hudební cestu plnou různých emocí a nálad podpořenou novými jevištními technologiemi z oblasti zvuku a světla.

Havasi a jeho inovativní hudba obsahuje mix svěžesti, vášně a zábavy.

Jedná se o show ve stylu Las Vegas, kdy se spojí klasický klavírní virtuóz a kouzlo Las Vegas. Samotný program je oslavou mezinárodní kultury, který vytvořil kreativní režisér Brian Burke (Céline Dion, IL Divo, America’s Got Talent) a vizuální designér Gilles Papain (Cirque du Soleil, Marseillská opera, Ballet de Monte Carlo).

„Říká se, že klavír je králem hudebních nástrojů. Je to pěkné přirovnání, protože umocňuje jeho sílu a eleganci. Vždy jsem chtěl vytvořit hudební projekt, který by potvrdil, že klavír má jedinečný aspekt,“ uvedl Havasi.

Havasi má na kontě pět zlatých a 11 platinových desek, 500 koncertů ve 12 zemích, jeho show vidělo 600 milionů televizních diváků a v Maďarsku dosáhlo jeho album prvního místa na iTunes. Je absolventem světoznámé Hudební akademie Franze Liszta v Budapešti.

Na tento koncert nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz