Mateřský instink k jinému zvířecímu druhu. Fenka se stala náhradní maminkou několika opuštěných koťat

Nedávné video psí mámy Kony a její lásky ke koťatům v pěstounské péči si získal značnou oblibu většiny uživatelů internetu. Kdykoli její majitelka Asa přinesla domů bednu s opuštěnými koťaty, Kona projevila nadšení a mateřský instinkt.

Dlouhá cesta ke štěstí

Kona neměla lehký začátek života. Byla nalezena jako toulavý pes se svými 3 štěňaty v ulicích Tennessee. O několik dní později byli všichni převezeni do New Yorku, kde dostali novou šanci na život. Zde je však nečekal šťastný konec, jak se očekávalo. Kona byla vrácena první rodinou a putovala do pěstounské péče. Tak se stalo několikrát po sobě. Když pracovníci útulku konfrontovali první 2 rodiny, zjistili, že se Kona bojí mužů. Bylo pro ni tedy těžké s nimi žít.

Po několika měsících se Kona nakonec setkala se svou novou majitelkou Asou, která se jí okamžitě ujala. Její nová lidská maminka milovala koťata a často si je brávala do pěstounské péče. Pokaždé, když přinesla domů opuštěná koťata, byla Kona nadšená. Svůj mateřský pud neztratila, stále v sobě měla instinkt pomáhat druhým.

Psí máma pro opuštěná koťata

Když Asa přinesla opuštěná koťata bez mámy, Kona vždy zastoupila její místo. Co na tom, že je pes. Hlídala je, zahřívala, ujišťovala se, že jsou v bezpečí a nic jim nechybí. Koťata neměla sebemenší problém přijmout Konu za svou náhradní maminku.

Kona si s nimi hrála a někdy je dokonce nosila tak, jak to psi dělávají. Asa často nacházela koťata, jak spí s Konou v jejím pelíšku, dokonce se perou o to, kdo se k ní přitulí. Podle Asy je dokonalou mámou pro všechna její koťata. Potěšující příběh Kony ukazuje, že lásku lze nalézt na těch nejméně očekávaných místech a že je snadné milovat bez ohledu na druh.

Úvodní obrázek: Shutterstock, Zdroj: Madlyodd.com