Založ si blog

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať.
Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá determinačná agenda liberálnych fašis.tov je zameraná na likvidáciu populácie ( hlavne európskej ) a likvidáciu národov aj spôsobom migrácie. Ich zbrane sú médiá a moc. Skúšajú to rôznymi taktikami. Napríklad vnucovanie sa deťom už v čo najmladšom školnom veku, a to priamo v školách v rámci genger paralyzovania ( zmenami pohlavia), vakcinácie po nainštalovaných vírusoch z labotatórií. Vakcína obsahovala látky, ktoré nemali nič liečivé v sebe, ale skôr naopak, spôsobovali ďalšie zdravotné problémy, napríklad trombózy. Ďalším spôsobom je vojna, podpora nacizmu, neznášanlivosti ĺudí, rozdelovať politicky ľudí, podporujú psychologické vojny, rozdeľujú ľudí už v rodinách, podporujú potraty, vyrábajú nebezpečné potraviny, pestujú modifikované rastliny na „podporu“ rakoviny a iných „civilizačných chorôb“ atď, atď… Áno, už to nie je koncentračný tábor, ale koncentračný tábor sa snažia urobiť z celej EÚ a „spriatelených“ krajín.
A Pellegríny predsa len nie je taká silná osobnosť, aby nepodľahol týmto globalistickým protinárodným a protiľudským tlakom.
Navyše sú tu aj jeho osobnostné maniere a tie sa nakoniec vysmejú všetkým poctivým ľudom do tváre. Urazenosť, ješitnosť a sexuálna orientácia. Nič preto nebude tak ako sa myslelo a koalícia Smer, Hlas a SNS zrejme pod tlakom liberálov aj liberálnych F., arogantnej mediálnej menšine a odľudštených populárnych osôb a hercov mimo reality vačšiny ľudí padne.
No, a sú tú ešte aj dalšie aspekty jeho osobnosti. Kariéra na úkor potrebám vačšiny ľudí. Návrh mladého Šimečku z „Agresívneho Slovenska“ a ústupky budú neodolateľné. Ústupok od premiérskeho kresla a dokonca i ministerstva vnútra. Myslíte si, že Pellé odolá? Ja sa radšej nebudem vyjadrovať, ale tuším, že nie.
V kontexte jeho vyjadrenia na sociálnej sieti, kde povedal, že pre neho sú podstatné programové zhody pri formovaní vlády zrejme týmto nebudú platiť a ľudovo povedané si nas.erie do úst.
Problém s SNS má Pellegríny len v tom, že Danko raz zaútočil slovne na jeho orientáciu. Tiež ste si mohli radšej držať ústa na špacír pán Danko. Ja osobne žiadnu orientáciu neriešim. Hodnotím ľudí len podľa správania, charakteru, hodnôt a činov.
Napriek tomu všetkému, ak hodnotíme Hlas, tak si treba uvedomiť, že bol to Fico, ktorý ich zrodil a dal im šancu. Ale ako sa hovorí: „pomôž človeku a ose.rie ti plot“.
Čo tam potom, že si ľudia jasne zvolili svoj Smer, dôležitejšie sú ich subjektívne ambície, záujmy USA a EÚ, ktorá nás má už len za muklov, ktorí skoro nič nevlastnia, až na dlhy, a preto musia držať hubu a krok.

Jedno je ale isté, v dnešnom systéme treba rátať radšej zo všetkým, aby človek nebol stále nepríjemne prekvapený.

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

13.10.2023

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Ne-úspechy odchádzajúcich vlád ( garnitúr).

26.07.2023

V nasledujúcom krátkom a veľmi stručnom zhrnutí sa pozrieme do minulosti a pokúsime sa objektívne zamyslieť nad činnosťou a výsledkami odchádzajúceho Zlo-ženia parlamentu a už odvolanej vlády, aj s pánmi premiérmi, jedným, druhým i tretím. Celé minulé voľby, ak si dobre pamätáme, hlavne ich výsledky do veľkej miery ovplyvnila psychóza ohľadne tzv. demonštrácií [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.