Výběr dámských bot na podzim a zimu – Stojí kožené boty za nákup?

Chcete-li být letos na podzim a v zimě trendy, můžete do vašich šatníků zařadit stylové kožené kozačky. Že nevíte, jaké modely budou letos in? Nezoufejte! My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a inspirujte se společně s námi. Bude to stát za to!

Proč se vyplatí investovat do kožené zimní a podzimní obuvi?

Trendy dámské kožené boty jsou tu pro všechny milovnice módy. Jsou však nejen vysoce módní, ale také odolné. V neposlední řadě jsou boty z přírodní kůže i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým oblíbeným světovým značkám. Dámy tak mají rozhodně z čeho vybírat. Široký výběr zimní a podzimní kožené obuvi je zákaznicím k mání také u oblíbeného prodejce CCC. Tady je to sázka na jistotu. Kožené kousky tu lze sehnat v krásných přírodních i v pastelových barvách. Nechybí tu ani černá nebo bílá klasika. Kožené podzimní a zimní modely obuvi mají i tu výhodu, že jsou voděodolné. Abychom tuto přirozenou vlastnost kožené obuvi podpořily, můžeme ji ošetřit také kvalitní impregnací. Dobrou volbou je pak také ochranný krém v neutrální barvě a čistící gel, pasta nebo pěna. Konzistence přípravku pak závisí jen na vás a na vašich preferencích. Na kožené modely obuvi z broušené kůže lze použít i speciální čistící guma. Semišové boty si totiž nerozumí s vlhkostí. Kožené zimní boty pak mají i tu výhodu, že je snadno zakomponujete do nejrůznějších outfitů. Dámy je mohou nosit do práce, na večírky i na každodenní nošení. Modely obuvi z pravé kůže jsou elegantní a každému outfitu dodají patřičný šmrnc.

Podle jakých parametrů letos podzimní a zimní kožené boty vybírat?

Kožené zimní či podzimní boty bychom měly vybírat podle několika základních kritérií. Jedině tak budou nejen módní, ale také pohodlné. Boty z pravé kůže by měly mít vždy dobře odpruženou podrážku, která bude vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je vhodné, aby měly kožené boty prodyšný svršek a dobře zarovnané švy. Nikde by nemělo nic trčet nebo překážet. Dobře zhotovené kožené boty jsou oděruodolné a také větruvzdorné. Podle vlastního vkusu pak můžete volit boty z broušené nebo z hladké kůže. Pro milovníky minimalistických modelů jsou tu kožené boty v hladkém provedení. Máte-li rády extravaganci, zkuste vsadit na kousky s třpytivými detaily. Ty pak hravě sladíte i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. Outfit pak můžete obohatit i o kabelku s blyštivým řetízkem. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti. Kožené boty pak mohou mít plochou podrážku nebo podpatky. Letos budou trendy zejména modely kožené obuvi na platformě. Výše zmíněné typy kožené obuvi můžete nakupovat z pohodlí vašeho domova na e-shopu CCC. Zde si trendy kožené boty vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Zvolit letos hladké kožené boty nebo ty z broušené kůže?

Možná máte dilema, zda letos vsadit na boty z broušené nebo z hladké kůže. Na podzim doporučujeme vsadit spíše na semišové kousky. V zimě se pak blýsknete i v hladkém modelu. Kožené semišové i hladké modely obuvi jsou ženám k mání také v kamenných prodejnách CCC. Určitě si mezi nabízenými modely vyberete ten pravý pár obuvi podle svého gusta i vy! O tom zkrátka nepochybujeme. A na závěr ještě malá rada. Ke kožené obuvi volte vždy kožené módní doplňky. Ty by pak měly v ideálním případě ladit nejen barvou, ale také strukturou.