Založ si blog

Herci-politici, prečo šírite nenávisť?

Je až tragikomické sledovať aktivitu niektorých hercov-politikov, ktorí si zrejme pomýlili svoje povolanie a zneužívajú svoju popularitu na šírenie vlastných subjektívnych, a do veľkej miery zaujatých názorov na ľudí, ktorí na rozdiel od nich majú mandát od tohto národa, vážení herci a herečky, aby reprezentovali tento národ. Vy nemáte žiadne morálne právo, aby ste očierňovali bez akýchkoľvek právnych dôvodov týchto ľudí, pretože ľudia majú aj pamäť, aspoň tá zodpovedná vačšina dúfam, a pamätajú si ako ste pred piatimi rokmi hnusne zneužili vraždu istého blogera a začínajúceho novinára proti vláde. Neskôr sa ukázali tie hlúpe obvinenia ako nepravdivé a vy ste sa dodnes neospravedlnili tým ľuďom, ktorých ste krivo obviňovali! Kdeže ste boli,keď Matovíč zatváral nevinných ľudí len preto, že boli z bývalej vlády a ničím sa neprevinili? Stáli ste na strane daňového podvodníka a plagiátora Matoviča, ktorý sa dostal aj teraz do parlamentu len vďaka ďalšiemu podvodu korupcie na východe Slovenska a aj v tom, že ide o trojkoalíciu, a tá musí mať 10 percent, nie 7. No, kde je vaše svedomie, keď ste si nevšímali spreneverenie štátnych peňazí na majdan Sulíka a jeho známych v Dubaji? Kdeže ste boli, keď zomrel generál Lučanský vo väzbe? A každý vie, že zodpovední za tento ohavný čin sú z vtedajšej vlády, ktorú ste vy podporovali! Tak mi potom nevravte, že ste umelci. Umelec by mal mať v prvom rade čisté svedomie a až na ňom môže niečo umelecké stavať a pracovať pre všetkých ľudí tohto národa. Nielen pre bratislavskú kaviareň, alebo drogáreň už.
Vy ale len rozdeľujete ľudí a šírite nenávisť a Zlo. A najobludnejšie je, že pre vlastné ego ciele.
Ak nemáte radi tento národ, tak prosím nezneužívajte svoju popularitu na rozdeľovanie ľudí. Myslím, že z minulosti aj súčasnosti sa národ už dosť poučil, že herci a hlavne komedianti do politiky nepatria. A ak sa tam dostanú, čaká národ len to najhoršie. Viď ukronacizmus na Ukrajine, Lži Havla a havloidov, zničenie republiky štvaním ľudí proti sebe nezodpovednými výrokmi, atď atď.
Herec je vlastne veľmi nebezpečná persóna, pretože dokáže nielen presvedčivo klamať, ale predstierať, teda hrať, ľudské charaktery a zneužiť svoje minulé charakterové roly na ovládanie zmyslov masy naivných divákov, ktorí mnohí stále v dnešnej dobe nevedia rozlíšiť realitu, úprimnosť, pravdu, dobro od faloše, lži a manipulácie.
Ozajstný umelec ľudí spája a nerozdeľuje.

Hlas vypočul hlas národa. Dokedy?

08.10.2023

Je až do popukania ako liberálne až miestami profašis.tické médiá teraz vyťahujú všetkých kostlivcov zo skríň, aby vyjadrili svoju nenávisť, zaslepenosť a upevnili svoju protinárodnú pozíciu a aby zastrašili občanov, ktorí sa rozhodli demokraticky a slobodne voliť podľa, viacmenej, svojej vôle a nenechali ich pokojne spať. Čo sa to vlastne dnes teda deje? Celá tá [...]

Kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí.

15.09.2023

Nech už voľby dopadnú ako chcú, isté je, že aj navzdory pokrivenému obrazu života cez médiá ľudia stratili takmer štyri roky života; šancu byť si bližší a prežiť šťastnejší, plnohodnotnejší a čestnejší život. Či už v rodine, v práci alebo medzi známymi a priateľmi. Vojna na Ukrajine u nás spúšťa oveľa väčšiu interakciu ako si vôbec myslíme. I keď si [...]

Ne-úspechy odchádzajúcich vlád ( garnitúr).

26.07.2023

V nasledujúcom krátkom a veľmi stručnom zhrnutí sa pozrieme do minulosti a pokúsime sa objektívne zamyslieť nad činnosťou a výsledkami odchádzajúceho Zlo-ženia parlamentu a už odvolanej vlády, aj s pánmi premiérmi, jedným, druhým i tretím. Celé minulé voľby, ak si dobre pamätáme, hlavne ich výsledky do veľkej miery ovplyvnila psychóza ohľadne tzv. demonštrácií [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.