Prague Pop Symphonics připomene při vánoční symfonické show filmové melodie

Filmový svět fascinuje diváky více než sto let. Barevné, živé, vzrušující a fantaskní prostředí, které skýtá nekonečné možnosti, pohltí a podmanivá hudba zážitek ještě víc prohlubuje. Všechny tyto atributy se orchestr Prague Pop Symphonics rozhodl přenést na jeviště a chystá koncert s názvem Christmas in Hollywood, který se bude konat 15. prosince v Kongresovém centru Praha.

CHRISTMAS IN HOLLYWOOD symphonic show | foto: Ticketportal

Hudba

CHRISTMAS IN HOLLYWOOD symphonic show

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál 5. května 1640/65

15. 12. 2023

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál Praha 4-Nusle

Koupit vstupenky

„Nejznámější melodie vás přenesou do světa filmů, které máme všichni neodmyslitelně spojené s Vánocemi,“ láká diváky ředitelka orchestru Lenka Dandová.

„Více než 150 profesionálních umělců vystoupí na jednom pódiu. Velký symfonický orchestr a smíšený pěvecký sbor společně představí hudbu z filmů Sám doma, Frozen, Grinch, Láska nebeská, Polární expres a mnoho dalších,“ doplnila ředitelka.

Prague POPS povede renomovaný dirigent Robert Kružík a představí se také zpěvačka Markéta Poulíčková. Večerem bude provázet herečka Patricie Pagáčová.

Publikum se může podle pořadatelů těšit na zcela nový a originální koncept hudební produkce - symfonickou show, která je v Čechách ojedinělá. Velkolepé provedení filmové hudby v doprovodu moderních technologií diváky uchvátí. Vysoce kvalitní zvuk, vizuální a scénické efekty, dynamická světelná show i videoprojekce na LED obrazovkách společně přispějí k dokonalému zážitku. Diváci díky tomu budou mít filmový svět doslova na dosah ruky a zažijí ho na vlastní kůži ve všech možných rozměrech.

„My v Prague POPS děláme hudbu prostě jinak. Nechte se pohltit jedinečnou show a zažijte s námi koncert filmové hudby tak, jak ho ještě neznáte, a tak, jak byste ho měli znát,“ dodala PR Prague Pop Symphonics Magdalena Nicolaou.

Nenechte si proto ujít událost roku a nadělte sobě i svým blízkým nezapomenutelný zážitek v kouzelné vánoční atmosféře. Vánoce totiž letos začínají 15. prosince v Kongresovém centru Praha!

Více informací o projektu zájemci najdou na webu: www.christmashollywood.com

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz