Houslista Filip Jančík přiváží show filmové hudby v jedinečném provedení

  7:30
Pokud milujete filmovou hudbu, pak si v únoru nenechte ujít vystoupení nejprodávanějšího slovenského houslisty Filipa Jančíka. V Praze, Brně, Karlových Varech a Mladé Boleslavi zahraje nejznámější filmové skladby v jedinečném provedení. Jeho show a charizmatický projev si už zamilovaly desetitisíce diváků.

Hudba

FILIP JANČÍK - Show filmové hudby

MfO, sál Reduta Horní náměstí 424/23

5. 5. 24 - 11. 5. 24

MfO, sál Reduta Olomouc

Další termíny

Koupit vstupenky

Podle pořadatelů nebude chybět hudba ze seriálu Hra o trůny či filmů Gladiátor, Piráti z Karibiku, Inception, Forrest Gump nebo filmových sérií Harry Potter a James Bond. Děti potěší písničkami z pohádek od studia Disney.

Na koncertech nebudou chybět emoce, napětí a nezapomenutelné zážitky v souladu se světelnou show. Mezi hudebními hosty se objeví například český flétnista Michal Žáček nebo členové pražského symfonického orchestru.

Filip Jančík dosud vystupoval ve více než 25 zemích světa, včetně Švédska, Dánska, Singapuru, Kuvajtu či Spojený arabských emirátů.

Spolupracoval také s kanadskou rockovou hvězdou Avril Lavigne, s níž vystoupil na zahajovacím ceremoniálu Speciálních olympijských her v Los Angeles.

Na svůj koncert ho jako speciálního hosta pozval i Karel Gott nebo David Koller. Jančíkova vystoupení si oblíbil i operní pěvec Petr Dvorský, ale i americký YouTuber David Dobrík.

Koupí vstupenky se můžete stát věrným fanouškem a vyhrát soukromý koncert přímo u vás doma. Více informací se dozvíte přímo na vstupence.

O Filipu Jančíkovi se více dočtete na webu: www.filipjancik.com

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz