Klavírní virtuos Peter Bence se chystá okouzlit Prahu

  8:56
Klavírní virtuos, skladatel a hudební producent Peter Bence se chystá okouzlit Prahu svým mimořádným talentem během vystoupení 11. října 2024 v pražské O2 areně.

Klavírní virtuos, skladatel a hudební producent Peter Bence | foto: Peter Bence Official

„Jsme nadšení, že můžeme uspořádat první arénové vystoupení Petera Bence v Praze. Jeho genialita a vášeň pro klavír hluboce rezonují s publikem po celém světě. Praha se opravdu může těšit na nezapomenutelný hudební zážitek,“ popsal majitel Koncertpromo a jeden z organizátorů show Roland Horvath.

Koupit vstupenky

Peter Bence začal hrát už jako dvouletý, již v tomto věku uměl zahrát na klavíru písničky ze svých oblíbených kreslených pohádek. Svou první skladbu složil v sedmi letech. V roce 2012 získal zápis v Guinessově knihy rekordů jako nejrychlejší klavírista na světě.

Bence mění podle webu Koncertpromo klavír na kompletní orchestr, který inspiruje mladší i starší generaci hudebníků a milovníků hudby z celého světa. Jeho živá vystoupení přitahují tisíce lidí po celém světě. Za pět let nasbíral více než 1,2 miliardy zhlédnutí videí a milionovou fanouškovskou základnu.

V jeho repertoáru posluchači naleznou hudbu od umělců jako Michael Jackson, Queen či Sia.

V posledních letech Peter Bence absolvoval turné ve více než 40 zemích na čtyřech kontinentech.

Pro své nejvěrnější fanoušky připravil Peter Bence na pražský koncert VIP MEET AND GREET UPGRADE, který lze přikoupit, ihned i dodatečně, ke vstupence.

Na tento koncert nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz