Hlavní obsah

Na předměstí Washingtonu vybuchl rodinný dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohutná exploze zničila rodinný dům v Arlingtonu na předměstí Washingtonu DC. Došlo k ní poté, co policie vydala příkaz k prohlídce domu. Svědci ohlásili na policii, že muž střílí ve čtvrti světlice. Během exploze byl muž uvnitř domu a o jeho osudu nejsou informace.

Foto: Profimedia.cz

Dým po výbuchu domu na předměstí Washingtonu DC.

Článek

Policisté chtěli v pondělí vejít do domu a provést prohlídku, když uslyšeli výstřely. „Podezřelý muž několikrát vystřelil a následně došlo k explozi,“ uvedla tamní policie na síti X. Na místě zřejmě explodoval plyn.

Domy v okolí musely být evakuovány.

Ozbrojený muž střílel pravděpodobně z tzv. flare gun, tedy pistole na světlice. Policisté na místě informovali o lehkých zraněních. Nikdo prý nebyl hospitalizován. Muž byl údajně během exploze uvnitř. Policie o jeho osudu neinformovala.

Jeden z očitých svědků napsal na sociální síti X, že viděl několik světlic. „Vypadalo to, že byly odpalovány světlice. Ty vydrží hořet tak 15-20 sekund, některé až pět minut,“ napsal. Podle policie odpálil 30 až 40 světlic.

Opilá důchodkyně zapálila panelák na Klatovsku. Za obecné ohrožení půjde k soudu

Krimi

Výběr článků

Načítám