zlato

Vyplatí se nákup pravého švýcarského slitku? Rozhodně ano

Vyplatí se nákup pravého švýcarského slitku? Rozhodně ano

Investice do zlata patří mezi nejstabilnější a nejbezpečnější metody zhodnocení volných financí. Ne nadarmo tento drahý kov drží nejen samotní investoři, nýbrž i státy a velké banky. Chcete s pomocí této příležitosti vydělat a zároveň mít k dispozici rychlou likviditu? Pak se spolehněte na certifikované zboží.

Dlouhodobý výkon

Nejdříve se pojďme podívat na dlouhodobé výsledky zlata. Ty nám jasně říkají, že za posledních dvanáct měsíců zvýšilo svou cenu o 17 %. V posledních pěti letech vyrostlo o 54 % a v posledních osmnácti letech o více než 394 %. I přes působivý výkon je téměř jasné, že tento třpytivý kov v dalších desítkách let dále poroste.

Klíč k úspěchu opravdu není jen o nákupu jakéhosi neznámého kusu zlata a jeho následném držení po předem určenou dobu. Investiční zlato má největší potenciál v případě, kdy jej pořídíte ve správné a uznávané podobě.

Slitky ze Švýcarska

V našich končinách stojí za zmínku především švýcarské zlaté slitky ze známé rafinérie Argor-Heraeus. Ty disponují speciálním hologramem, jenž je ražený do jejich zadní strany. Jedná se o moderní formu kinegramu, kterou najdete například u bankovek a cestovních pasů vyspělých zemí. Daná technologie se nedá zfalšovat.

V dnešní době už není potřeba kvůli každému gramovému slitku běžet do kamenné prodejny. Stačí si jen sednout k počítači a otevřít si webové stránky některého ze spolehlivých prodejců. Mrkněte se třeba na nabídku jedné z nejoblíbenějších společností Zlatovna.

Daní odborníci prodávají ověřené slitky jak v Čechách, tak i na sousedním Slovensku. Velkým lákadlem jsou hlavně nízké ceny oproti konkurenci (rozdíl činí klidně i několik stovek korun za gramový slitek). Rozklikněte si výše vložený odkaz, prohlédněte si možnosti a uvidíte sami.

Předchozí článek

Apple chce do budoucích Apple Watch přidat baterku, abyste si mohli kvalitně zasvítit

Následující článek

Ohledně budoucnosti projektu 5G modemu společnosti Apple panuje zmatek

Související články