Párty v klidu, pohodě a kdykoliv? Se zahradními stany žádný problém!

Milujete oslavy, společenské akce, párty a setkávání s přáteli? Pokud ano, pojďme si promluvit o něčem, co vám plánování a pořádání každé akce usnadní – zahradních párty stanech. Co o nich musíte vědět a proč jim zcela propadnete?

Svatební stany podtrhnou atmosféru události a dodají ji na eleganci

Jestli jste se již účastnili venkovní svatby či větší venkovní oslavy, vsadíme se, že jste se setkali také se zahradními stany. Svatební stany jsou populární díky své flexibilitě, eleganci a vhod přijde také vnitřní prostor, ve kterém se dá snadno vytvořit útulné a slavnostní prostředí pro pořádání té správné veselky.

Zahradní párty stany využijete i u sebe doma

Kromě svatebních existují také klasické zahradní stany. S těmi se dá uspořádat řada akcí. Od oslav výročí, narozenin, svátků až po párty k příležitosti povýšení či těhotenství. Zahradní párty stany si lze vybrat podle velikosti a také barvy. Klasická bílá vám nevyhovuje? Co takhle koupit si elegantní šedou či nenápadnou zelenou, která dokonale splyne s okolím?

Proč dát šanci párty stanům?

Venkovní oslavy sice pravidelně pořádáte, ale nevíte, proč se spolehnout právě na párty stany? Máme pro vás hned několik důvodů. V prvé řadě vás ochrání před vrtochy počasí. Nečekané dešťové přeháňky dokážou nekrytou venkovní akci pokazit. Zato ve stanech budete v pohodlí, a ještě navíc v suchu. Také se v nich dá vytvořit prostředí, které chcete. S použitím světýlek a lampionů se můžete v duchu přenést do jiné země nebo třeba i století a úplně zapomenout, že se nacházíte na své zahradě, a ne v pohádkové říši.

Dáte při další venkovní oslavě šanci párty stanům? Jejich montáže se nemusíte obávat. Společně s rodinou či přáteli to zvládnete, velmi pravděpodobně i bez návodu. Sestavování zahradních stanů je totiž velmi intuitivní.