Studiový mikrofon Genesis Radium 600 G2 pro hráče i streamery

Studiový mikrofon Genesis Radium 600 G2 pro hráče i streamery

Druhá generace bestselleru mezi mikrofony značky Genesis.

Herní a streamovací nadšenci, připravte se na něco výjimečného! Představujeme Radium 600 G2, nejnovější mikrofon pro hráče a streamery, který je vylepšenou verzí předchozího oceňovaného modelu Radium 600. Tento produkt je speciálně navržen tak, aby poskytoval křišťálově čistý zvuk a maximální pohodlí při hraní her nebo nahrávání.

Vysoce kvalitní a přesný zvuk

Radium 600 G2 využívá pokročilý kondenzátorový mikrofon s kardioidní charakteristikou. Jeho schopnost přesně zachytit hlasy zaručuje zvuk s věrností a hloubkou srovnatelnou s profesionálním rozhlasovým vysíláním. Díky vzorkovací frekvenci až 48 kHz a frekvenční odezvě 30 až 18 000 Hz je každý nahraný zvuk výjimečně věrný. Stejně jako u předchůdce je nahrávaní zvuku směřováno přímo na mikrofon, což pomáhá zamezit pronikání okolního hluku do záznamu/vysílání.

Nejen mikrofon, kompletní nahrávací sada

Součástí mikrofonu je praktický miniaturní stolní stojan pro rychlou instalaci a okamžité použití. Kromě toho je součástí balení i koš proti otřesům se závitem 5/8″, který vyrovnává nežádoucí zvuky a vibrace. Možnost upevnění mikrofonu na pohyblivé rameno dává uživatelům volnost při nastavování jeho polohy v domácím nahrávacím studiu.

Plná kontrola a pohodlí při používání

Mikrofon Radium 600 G2 je vybaven intuitivními ovladači pro nastavení citlivosti nahrávání a hlasitosti poslechu, které umožňují přesnou kontrolu nahrávaného zvuku v reálném čase. Funkce okamžitého ztlumení mikrofonu je nepostradatelná při nečekaných soukromých situacích, kdy potřebujete rychle přerušit přenos. Mikrofon je také vybaven 3,5mm konektorem jack pro připojení náhlavní soupravy a elegantním portem USB-C.

Profesionální vzhled a vysoká odolnost

Design mikrofonu Radium 600 G2 s matně černou povrchovou úpravou doplněnou stylovými stříbrnými akcenty mu dodává vzhled charakteristický pro profesionální studiové vybavení. Díky robustní konstrukci vypadá skvěle v každé situaci.

Mikrofon Radium 600 G2 není určen pouze pro profesionály v oboru, ale je také skvělou volbou pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní záznam zvuku v domácím nahrávacím studiu. Díky své všestrannosti, preciznímu zpracování a inovativním funkcím je ideální pro dnešní hráče, streamery, podcastery a tvůrce video obsahu. Buďte připraveni na novou dimenzi nahrávání se zařízením Radium 600 G2!

Mikrofon Genesis Radium 600 G2 je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za cenu od 2 490 CZK.

https://genesis-zone.com/product/radium-600-g2

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...