Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
Gump - jsme dvojka | 2024
csfd  
US premiéra: nestanovena
CZ premiéra: 28.03.2024
režie: F.A. Brabec
hrají: Richard Krajčo, Štěpán Kozub, Bolek Polívka, Karel Roden

Gump - jsme dvojka: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
krauset

Pokračování Gumpa - psa, který naučil lidi žít, nyní s rádoby hravým podtitulem Jsme dvojka, na vás bude během traileru dělat psí oči, ale ani tak vás pravděpodobně nepřesvědčí, že jde o snímek, který byste chtěli vidět. Vyčpělá česká hořkosladkost spojená s bezradností se vkrádá i do rodinného příběhu o psu Gumpovi, zatímco v refrénu podkresové písně zaznívá poněkud nemístně „život je pes“. Takovýto typ filmu se samozřejmě neobejde bez vnitřního hlasu ústředního mazlíčka, který znovu obstaral Ivan Trojan. Jeho páníčka si pak zahrál Richard Krajčo a nutno podotknout, že jedna z jejich nechtěně homoerotických scén, kterou trailer představuje, u člověka vyvolá zdvižené obočí. Nu, o kvalitách Gumpa se budeme moci přesvědčit už za pár dní. Poběží vedle Gumpů do kin i diváci?  

Gump - jsme dvojka: Teaser


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
Spooner

Jednička Gumpa byla takovým neurážejícím psím dojákem pro celou rodinu, který nebyl tak pekelný, jak se z trailerů zdálo. A vypadá to, že druhý díl se vydá obdobnou cestou. Teaser totiž obsahuje pro cílovku jasné propriety – více Krajča, roztomilých pejsků, přeslazenou písničku kapely Kryštof, z které už mám teď cukrovku... a v neposlední řadě také Kozuba s šíleným hárem na hlavě. To vše nám ukázka prodává ve značně kýčovitém podání, přesně v duchu prvního dílu. Na druhou stranu, nenáročná cílovka bude po traileru uspokojena, roztomilého pejska s hlasem Ivana Trojana je tu dost a svůj účel v podstatě upoutávka splňuje. Já už jen teď doufám, že nás Kozub bude v tomhle šíleném outfitu děsit na plátně co nejméně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace