Denník N

Vlhová tvrdila, že jej nesadli podmienky. Pini potom naznačil, prečo neprišla ani pred médiá

Foto - TASR/Martin Baumann
Foto – TASR/Martin Baumann

Petra Vlhová obsadila v slalome v rakúskom Lienzi piate miesto, vyhrala Mikaela Shiffrinová.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Tri sekundy a 24 stotín. Takú stratu zaznamenala Petra Vlhová v slalome v rakúskom Lienzi na víťaznú Mikaelu Shiffrinovú.

Je to najväčšia strata, akú mala v cieli na víťazku slalomu vo Svetovom pohári od St. Moritzu z marca 2016. Vtedy stratila takmer päť sekúnd, ibaže to boli časy, keď ešte nepodávala také vyrovnané výkony ako v súčasnosti.

Tentokrát na Shiffrinovú výrazne stratili všetky pretekárky, aj druhá Lena Dürrová bola pomalšia o 2,34 sekundy. Petra Vlhová napokon obsadila piate miesto.

Po pretekoch slovenská lyžiarka neprišla pred novinárov poskytnúť rozhovor. Hneď ako dokončila jazdu druhého kola, zašla do stanu pod svahom, kde strávila dlhé minúty.

Foto – TASR/Martin Baumann

Dokonca si ani nesadla do kresla pod svahom, kde by mala sedieť priebežná líderka pretekov. Kým ňou bola Petra Vlhová, kreslo bolo prázdne.

Pred dvoma dňami lietala po kopci

Pred médiá prišiel iba Vlhovej tréner Mauro Pini. Ten naznačoval, že dôvodom sú

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Lyžovanie

Mikaela Shiffrinová

Petra Vlhová

Vlhová newsletter

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie