Yacht > Články > Aktuality >

Breeze Yachting a Altumare |Nová nabídka použitých jachet

09.01.2024 |
Aktuality

Breeze Yachting je rychle rostoucí prodejce použitých motorových jachet. Každý měsíc najde nového majitele v tomto systému prodeje jedna použitá jachta nad čtyřiadvacet metrů délky nebo s hodnotou přes jeden milion eur. Breeze Yachting právě vstupuje na náš trh prostřednictvím společnosti Altumare.

Prodej použitých jachet většinou funguje tak, že se broker domluví s prodávajícím na ceně a získá od něj data o jachtě, která pak zveřejní na svém webu a případně na dalších webech s nabídkou použitých jachet. Breeze Yachting to dělá tak, že propaguje každou jachtu individuálně, investuje do pořízení video prohlídky a seznámení se s jachtou i kapitánem, případně posádkou. Zájemci o koupi tak dostanou nezávislé informace z vlastních zdrojů Breeze Yachting. Tento způsob prodeje uvede Altumare na náš trh v následujících týdnech. Samozřejmě s kompletní lokální podporou. Naopak majitelům, kteří chtějí svou jachtu prodat, nabídne Altumare kompletní servis a prezentaci v systému Breeze Yachting. S prvními zájemci je již firma Altumare v kontaktu a první nabízené jachty jsou k dispozici na webu altumare.cz.

Celý článek najdete ve vydání Yacht 12/2023 - 1/2024, které je možné zakoupit ZDE.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena