[Souhrn článků] + Solana se nyní pyšní více než 2 500 aktivními vývojáři měsíčně

3.3
(3)
Michal Fortýn
Michal Fortýn
Jsem kryptoměnový nadšenec a redaktor, působící na portálu kryptomagazin.cz, rád pracuji s novými technologiemi. Jako gamer rád sleduji herní scénu a zajímám se o propojení herního světa s tím kryptoměnovým. #memelord

Pokud máte málo času a nestíháte si procházet naše články po jednom, zkuste naše večerní shrnutí. Vše důležité, co se událo, najdete zde přehledně na jednom místě. Každý nadpis lze rozkliknout a přejít tak na celý článek.

Zpráva dne

Solana se nyní pyšní více než 2 500 aktivními vývojáři měsíčně

Podle zprávy Solana Foundation, vydané 9. ledna, se počet měsíčně aktivních vývojářů v síti Solana pohyboval mezi 2500 a 3000. Toto číslo je považováno za klíčový ukazatel zdravého ekosystému, protože ukazuje na schopnost přitahovat a udržet si nové talenty. Solana také zaznamenala výrazný růst ceny svého nativního tokenu SOL, a to o 500 % mezi říjnem a prosincem. [1]

Podívejte se také na náš kalendář akcí, ať vám neunikne žádná kryptoměnová událost.

Analýzy a trhy

Analýza: Bitcoin překonal 47 000 dolarů díky očekávanému schválení ETF

Bitcoin v pondělí večer po několikadenní přestávce začal zase růst, čímž se vytvořil další vyšší vrchol a trh tak překonal 47 000 dolarů. Na těchto cenách jsme nebyli od dubna 2022, takže nebylo třeba ani dvou let na návrat. I když osobně jsem čekal, že to stihneme ještě v minulém roce. Leč trh si dal delší přestávku během léta, což s sebou však přineslo o to agresivní cenovou akceleraci.

Zjistěte, jaké akcie obsahuje portfolio Warrena Buffetta

Společnost Berkshire Hathaway Warrena Buffetta je známá svou dlouhodobou strategií a vysokým výnosem. Zjistěte, jaké akcie Buffett vlastní a jaké byly nedávné změny v portfoliu společnosti.

3 nejlepší defenzivní akcie pro nejisté časy

Tyto společnosti mají stabilní zisky a peněžní toky. V tomto článku představujeme nejlepší defenzivní akcie pro ochranu vašeho kapitálu a zdravé dividendy.

Aktuální přehled všech kryptoměn můžete sledovat pod přiloženým odkazem ZDE.

Kryptoměny a kryptofirmy

Americké spotové Bitcoin ETF by mohly být schváleny příští týden, žádosti byly aktualizovány v posledních minutách

Potenciální emitenti spotových Bitcoin ETF a americká Komise pro cenné papíry a burzy v pátek diskutovaly o konečných změnách ve formulacích týkajících se podání firem. Tento krok by mohl vést ke schválení ETF v USA již během příštího týdne. Uvedly tak zdroje obeznámené s touto záležitostí.

Čekání na ETF jde do finále – cena bitcoinu překročila 47 000 USD

Finální rozhodnutí ohledně možného schválení spotových ETF by mělo padnout doslova za pár hodin. Na trhu panuje optimismus a cena bitcoinu neustále roste. Včerejší denní svíčka uzavřela nárůstem skoro 7 %. Kurz ceny bitcoinu si připsal přes 3 000 USD.

Globální počet bitcoinmatů klesá, přestože byl rok 2023 rekordní

Navzdory rekordnímu roku pro Bitcoin, globální počet bitcoinmatů poklesl. Spojené státy americké, které držely 82 % všech kryptomatů, zaznamenaly výrazný pokles jejich počtu.

Bitcoinoví tradeři čekají breakout, býci se během odpočtu schválení Bitcoin ETF drží 45 000 dolarů

Ocenění BTC čeká v nadcházejících dnech zásadní změna díky rozhodnutí o spotovém Bitcoin ETF. Zároveň se očekávají údaje o inflaci v USA.

Nárůst počtu zmínek o „buy the dip” podtrhuje býčí scénář pro kryptoměny

Když cena bitcoinu nedávno klesla na téměř 40 000 dolarů, na sociálních sítích se objevily zmínky o „Buy the dip.” To naznačuje, že se obchodníci řídili svými vlastními pravidly.

CoinShares: Rok 2023 se stal třetím nejúspěšnějším rokem pro příliv investic do kryptoměn

Podle nejnovější zprávy společnosti CoinShares se rok 2023 stal třetím největším rokem pro příliv investic do kryptoměn, přičemž celková hodnota investic do digitálních aktiv vzrostla o 129 %.

MEME dne

Pro další obsah se neváhejte přidat také na náš oficiální server KRYPTOMAGAZIN CZ

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 3.3 / 5. Počet hlasujících 3

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img